Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
redgreen Yeni Üye

Kayıt: Apr 11, 2013 Mesajlar: 6 Nerden: istanbul-Sahrayıcedit
|
Tarih: Prş Nis 11, 2013 4:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
Tekeriniz hep düz bassın.
Ben ön arka jant akordunu kaça yaptırdığınızı merak ettim? |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
Aldebaran Kıdemli Üye

|
Tarih: Prş Nis 11, 2013 8:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
turkizmir demiş ki: |
Bu arada SIFIR DUNLOP ile 100km hıza bile yaklaşamadığım her türlü bakımı yapılmış motorumla dün 2011in 11.haftası imalat mührü taşıyan kimbilir kaç bin km çevirmiş ikinci el MT ile 180'km/hr hıza o kadar kolay ulaştım ki...
Diyeceğim sadece aldığı para haram zıkkım olsun...
Motomax Gürkan'dan almadığım için gerçekten çok pişmanım, çünkü geçmişte MT almıştım ve minik bi çatlak oluşmuş hemen götürmüştüm lastiği, sökelim hemen yenisini verelim demişti. Sorgusuz Sualsiz Bahane üretmeden hemde iki ay sonra...
Bir daha üstünü altın kaplayacaklar DUNLOP asla almam ve bana dükkanı bedava verecekler o şahsın dükkanına dahi girmem...
buda bana ders olsun... |
Üstat, gecmis olsun ne diyelim. Bakimi iyi fiyata yaptin, motorun guzel oldu falan derken nazar deydirdik herhalde. Artik sorun yasamazsin insallah |
|
Başa dön |
|
 |
turkizmir Demirbaş Üye

|
Tarih: Cum Nis 12, 2013 8:58 am Mesaj konusu: |
|
|
ön arka jant ayarı için face ilede irtibata geçebilirsin redgreen. Ben 250 TL verdim, iki jant akoru ve balanslama. ama lastik ayar aparatına jant takılmadan kimse demesin benim jantlarım ip gibi dönüyor diye.
Aldebaran, estağfurullah burada kimsenin nazarı dokunmaz, kimseye ~
burada herkes, herkesin en iyiye en güzele sahip olmasını ister. sorun yaşamasını istemez. En azından ben buna inanıyorum. Bütün bu olanlar elbette ki olacaktı, insanları tanımak mı istiyorsun ""bir olay olması lazım yada aranızda para mevzusu geçmesi lazım"" benim yıllardır dürüst diye arkadaşlarımı yolladığım bir esnaftı kendileri, ama beni bir kişi olarak görüyormuş, arkamda ki dağları farkedememiş, ben üzülmedim onu kaybettiğime. başka lastikçimi yok,bana.
Motomax Gürkan'ı aradım "sorun etme gel, memnun kaldığın lastiği bulana kadar ne gerekiyorsa yaparız" dedi. Bu bana yeter... |
|
Başa dön |
|
 |
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|