Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
rfzorcan Tecrübeli Üye

|
Tarih: Çrş Mar 20, 2013 9:57 am Mesaj konusu: |
|
|
ero__, eline sağlık Bence de alttaki yarım yuvarlağa pek gerek yok gibi. Çünkü vidalarla iyi sıkışıyor o parça. Bazı yükseltme aparatları da böyle zaten.
http://www.klr650.com/handlebarrisers.htm
Başka çözümler de mevcut aslında
 _________________ Honda XL200 (2009 - 2011) (Geçmiş)
Kawasaki KLR650 C (2011 - ....) (Şimdi) |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
turkizmir Demirbaş Üye

|
Tarih: Çrş Mar 20, 2013 12:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
O, merkezleme yuvarlağını yapmazsanız, saplama vidalarına çok ağır yük düşecek ve bir süre sonra sizin fren yaparken itici gücünüz ve gaz verirken çekici gücünüzle saplamaları yerinden oynatırsınız. o parçayı yapmasanızda gidondaki yere oturacak seti mutlaka yapmak zorundasınız. Tabiii yinedeee siz bilirsiniz, gidonu tutan sizsiniz  |
|
Başa dön |
|
 |
ero__ Katılımcı Üye

|
Tarih: Prş Mar 21, 2013 5:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
Gaz sorun değil de debriyaj sorun yaptı biraz, o da tam sola dönderince çekiyor kolu ufak bir ayar ile iş tamam.
O mevcut açıklık orjinal halinde de vardı :confused:
Oldu da bitti maşallah. Sanayiden 4 tane alyan (alyen) başlı uzun boy civata aldım. Şuan çok ufak boşluk var resimde belli oluyor sanırım. Belki araya pul atarım diyeceğim ama gerek de yok sanırım. Setra kaptanı gibi oldum şerefsizim (betimleme çalıntıdır ) . Hakimiyetimin kısacık denemede bile 5 kat arttığını farkettim. Daha önce yapmayan kafama tüküreyim diyor, daha profesyonelcesini yapma çalışmalarına hafta sonu başlıyorum. Deli gibi evin önünde git gel yapıp frene abandım esneme yok. Kafasında en ufak yapsam mı diye soru işareti olan herkese şiddetle tavsiye ederim. (CNC alacağım cnc :crazy: )
İlk defa kollarım yere paralel şekilde motosiklet kullanıyorum onun da şaşkınlığı cabası! |
|
Başa dön |
|
 |
|
|