Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
emrello Kıdemli Üye

|
Tarih: Cum Mar 01, 2013 2:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ben de Haze marka aldım, Yuasa anormal pahalıydı. 3-4 ay oldu herhalde, sorun yaşamadım.
Önceki yuasa ise sanırım 6 sene gitti inanılmaz şekilde. Ama senede birkaç kez mutlaka şarj ediyorum, onu da unutmamak lazım. _________________ TA '07 (Anya) |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
aerdal Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pts Mar 04, 2013 1:17 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar aküyü son şarja vermemde akü şarj cihazı arıza kodu verdi. Bende haftasonunda gerçekleşen motoplus fuarında 210 TL ye BOSCH akü aldım. Yuasa akü satan arkadaşlarda oradaydı. Sorularıma pek açıklayıcı cevap vermediklerinden ötürü Bosch tercih ettim. Umarım seçimim doğru olur.. _________________ Eskiden ER 5 vardı...
TDM 850... Tork Dostu
850 büyüdü 900 oldu |
|
Başa dön |
|
 |
turkizmir Demirbaş Üye

|
Tarih: Pts Mar 04, 2013 1:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bosch, Yuasa veya muadil diğer markalar altı aylık garanti veriyorlar. altı ay içinde sorun çıkarsa sorgusul sualsiz bosch değişim yapıyor. yuasayı bilemiyorum. şu anda piyasaya WLM diye bir marka girdi, ben aldım, 150cc motor aldığımdan artık işe 1100le gitmiyorum ve bazen 15gün hiç binmiyorum 1100'e çünkü crossla dağlarda dolanıyorum bazı bazı. ama tam üçüncü haftanın son cumasında arkadaşlarla toplantı düzenlediysek eve gelip cross u bırakıp 1100ü alıyorum , tek marşta sorunsuz çalışıyor...
Aküyü bozan aynı zamanda ona enerjiyi yükleyen sistemlerde oluyor. arada ki küçücük bir ünite aküyü aşırı yüklenmeye, yada şarj edilmemesine sebep oluyor ve kısa sürede bozulmasına sebep veriyor.
sanıyoruz ki, motorun üstünde ki donanım ÖLÜMSÜZ...
Aküden başlayan herşey onu besleyen ve onun beslediği herşeyi, aküyü değiştirince kontrol ettirmeli, daima... |
|
Başa dön |
|
 |
lastikal Yeni Üye

|
Tarih: Cmt Ksm 30, 2013 9:25 am Mesaj konusu: |
|
|
Yamaha TDM900 için kullnılan akünün kod numarası : YT12B-BS budur.
Motosikletine akü arayanlar için bir tavsiye link vereyim.
varta akünün sitesi var orada motosiklet aküsüde markalara göre arayabiliyorsunuz. link budur. http://www.varta-automotive.com/tr-tr/search-batteries
Konu biraz eskiydi ama sonradan okuyacak olanlara katkımız olsun dedik. _________________ Motosiklet Lastikleri |
|
Başa dön |
|
 |
|
|