Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
lacivert Kıdemli Üye

|
Tarih: Prş Şub 28, 2013 12:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
http://www.motosikletalemi.com/moto/1165-nc700x-italya-satislarinda-zirveyi-zorluyor.html
kaynak motosiklet alemi. Tabii reklam kokuyor olabilir.NC700X için altta hemen resimler çıkıyor. Ama ilk 11 ayın verileri diyor zaten ve yazı da aralık 2012.
Sonuçda önemi yok kimin nerede sattığının. Benim motosikletim en güzeli :Transalp
Hala yeni bir motor bakışım sürüyor ve yerine Tiger 800 dışında bir seçenek bulamadım.
Honda nın son anda bir atılım yapmasını umuyorum ama... nerdeee?
Hala ısrarla bekliyoruz güçlü ve gövdeli bir TA veya Africa . _________________ Transalp Oleyyyy!
Ufuk Özışık Siyah Transalp 2008 (XL 650)
"Bana mutluluğun resmini çizebilir misin Abidin?"
Çizebilirdim ben, Abidin olsam:
"Siyah TRANSALP'imde kıvrılarak giden uzun ince bir yolda resmederek beni . & |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
anaximandros Değerli Üye

|
Tarih: Prş Şub 28, 2013 9:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
tiger bana guzel cok guzel makına, umarım en kısa zamnda sahıbı olursunuz, guzel ve dogru tercıh kanımca |
|
Başa dön |
|
 |
turkizmir Demirbaş Üye

|
Tarih: Sal Mar 10, 2015 11:23 am Mesaj konusu: |
|
|
lifturk profili anladığımız kadarı ile sitede reklam basmaktan başka bir iş yapmıyor...
demişler ki ""Fiyat uygunluğu ve dürüst çalışmayı kendisine ilke edinmiş olan firmamız""
dürüst çalışmayı ilke edinmiş olduysanız böyle konuların arasına reklam basarak dürüst davranmış olmuyorsunuz, buda sizi ilkelerinizden oldukça uzak bir noktaya ve biz kullanıcılara karşıda acayip itici oluyor...Dürüst iseniz bahsettiğiniz kadar sitenin adminine reklam verin, yasal olarak sayfanın en üstünde yayınlansın...Bizde "helal olsun"" diyelim... |
|
Başa dön |
|
 |
TA6B Yamaha Grubu

|
Tarih: Prş Mar 12, 2015 11:35 am Mesaj konusu: |
|
|
Göksel hocam gereği yapıldı  _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever