Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
turkizmir Demirbaş Üye

|
Tarih: Çrş Oca 23, 2013 9:51 am Mesaj konusu: |
|
|
Son Durum Nedir? |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
ttekturk Katılımcı Üye

|
Tarih: Cum Oca 25, 2013 8:40 am Mesaj konusu: |
|
|
Turkizmir ilgine çok teşekkür ederim.
Bu sorunumu ilk yazdıktan sonra motor da elektrik gitmişti, sigorta kutusunu açtım bir sigorta gevşemiş, tekrar taktım. o gün bu gün tekleme sorunu da ortadan kalktı. sigorta ile ilgili olabilirmi. bir daha yaparsa senin söylediğin konuları tek tek motorda deneyeceğim.
Kazasız sürüşler dilerim. |
|
Başa dön |
|
 |
turkizmir Demirbaş Üye

|
Tarih: Prş Oca 31, 2013 2:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
rica ederim, belli ki sigorta kutusundan yapıyormuş. Sonuçta biz hissetmesekte motor çalışmaya başladığı anda titreşim başlıyor. haliyle sigorta gevşemiş olabilme ihtimali en sonnnnn bakılan nokta oluyor. Geçenlerde face biliyor , bende garajda bir arkadaşımın F650sinin genel bakımını yapıyordum aküyü söktük takarken gereksiz uzatılan bir kablo negatif uca kadar gelmiş farketmeden bağlantı yapınca kablo kıpkırmızı oldu biz sökene kadar ve akabinde düzeltip taktık ama motor çalışmadı. Hemen imdat kolu "face"'i aradım sigortalara bak eğer kopuk yoksa konjüktör, beyin ,bir yerler uçmuştur dedi. sigortaları tek tek baktım yanık kopuk yoktu. ben yeni bir beyinin kaça malolacağını düşüürken sigortalara bir kez daha bakayım dedim. O da neee, çatlatmış sigortayı ama çatlağı görmek çok zor ilk bakışta hemen yeniledim ve çalıştı motor. Sigortayı kim bulmuşsa helal olsun diyorum ) |
|
Başa dön |
|
 |
|
|