Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
f650GB Katılımcı Üye

|
Tarih: Pts Oca 21, 2013 1:38 am Mesaj konusu: apachi xz250r 4v |
|
|
arkadaşlar motoru almadan önce ne kadar araştırsamda fazla bilgi bulamamıştım ben kullandım bilgimi paylaşmak istedim.apachi xz250r 4v 26bg aldığınız gibi aküsünü değiştirmek zorundasınız üzerindekinin amperi düşük 12v 6a akü aldım(yeri dar).biraz fazla zorladım arka teker göbek rulmanı dağıldı alman malı rulman taktım önüde değiştirdim süper oldu.getiren firma çok ilgili servis rulman problemi için aradığında göbeği komple gönderelim dediler şaşırdım gerek olmadığını söyledim. gazı saldığımda patlatma yapıyordu 0 olmasına rağmen karbüratörden çok pislik çıktı ufaktanda sibop ayarı yaptılar sanırım servise bıraktım parada almadılar.şuan hiçbir problemim yok çok kuvvetli ve torklu makina crf ve kx makinalarla gezmeye gidiyorum inanın bu makinayla geride kalmıyorum.çok başarılı ve yakışıklı makina zaten crf nin aynısı.alalı daha 2 ay oldu haftada 2 gün çıkıyorum ve çok zorluyorum kısacası memnunum iyisini istiyen 2 katı para verip japon alsın parasına göre süper motor.bu arada yeni motorcu değilim yıllarca alman ve japon kullandıktan sonra bunu aldım.zaman içinde + ve - leri yazarım. |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
aerdal Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pts Oca 21, 2013 11:50 am Mesaj konusu: |
|
|
takip edeceğiz, hatta cross yaparken video çakabilirsen çok mutlu oluruz. çünkü cross kategorisinde çinliler nerede merak etmiyor değiliz.. _________________ Eskiden ER 5 vardı...
TDM 850... Tork Dostu
850 büyüdü 900 oldu |
|
Başa dön |
|
 |
turkizmir Demirbaş Üye

|
Tarih: Pts Oca 21, 2013 12:17 pm Mesaj konusu: |
|
|
R1100GS'imi resmen kenarda tozlanmaya bırakan Mondial X-treme max 150'den çok memnunum.
Geçen hafta çıktığımız dağ yollarında düz gidişte sorun yaratmayacağını ama rampa tırmanış ve inişlerde, dere geçilerinde ""sıçacağını"" düşündüm. Ne yazık ki utandırdı beni. Eğer gidonu değiştirmeyip yamultmasaydım eminim ki akşama kadar dağdan inmezdik. |
|
Başa dön |
|
 |
elrohir-emre Tecrübeli Üye

|
|
Başa dön |
|
 |
tigerblood Kıdemli Üye

|