Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
gokhanizm Katılımcı Üye

|
Tarih: Çrş Arl 05, 2012 6:34 pm Mesaj konusu: Transalp Debriyaj teli koptu :( |
|
|
Yaklaşık bir buçuk senedir keyifle kullandığım Transalpime nazar değdi sanırım. Yeni bakımdan çıkarmama karşın Trafik ışıklarından kalkış yaptıktan sonra 50 km hıza ulaşmışken birden sol elimde debriyajın sertliği yok oldu. Hemen arabada öğrendiğim taktik geldi aklıma motor aragazı ile vites değiştirmek. Mecbur bu şekilde evin önüne vardım yaklaşık 2 km bu şekilde kullandım çok değil. şimdi kopan teli kendim değiştirebilirmiyim bilmiyorum bu konuda yardımcı olabilecek deneyimli arkadaşlardan yardım alabilirim. |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
__face__ BMW Grubu

|
Tarih: Çrş Arl 05, 2012 11:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
gokhanizm, tabi değiştirirsin atla deve mi? Sen önce kırılan parçanın ve bölgesini gösteren bir kaç fotosunu koy bakalım, hatta dilersen ara beni konuşalım...  _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
 |
gokhanizm Katılımcı Üye

|
Tarih: Prş Arl 06, 2012 4:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
__face__ , ilgine çok teşekkür ederim. Bugün aradım hatta bu mesajı yazmadan 10 dk önce ama ulaşamadım sana
Foto çekemedim ama çekicem ! Kırık bi parçaya rastlamadım ancak; manetin orda kablo içinden geçen telde fazlalık var gibi yani manet boşta kalıyo..? Hatta kabloyu şöle küçük bi karga burun penseyle hafiften asıldım oda gelmedi ?  |
|
Başa dön |
|
 |
__face__ BMW Grubu

|
Tarih: Cum Arl 07, 2012 12:46 am Mesaj konusu: |
|
|
gokhanizm, Ne demek hiç sorun değil, hıım mesajı geldi Avea numarasıydı galiba, ama rehberim de kayıtlı değil diye dönmedim geri... sen beni yarın sabahtan ara 9-10 gibi, sen aradığında şarjda idi tel...  _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
 |
ozzy10 Değerli Üye

|
Tarih: Cum Arl 07, 2012 12:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
__face__ demiş ki: |
gokhanizm, Ne demek hiç sorun değil, hıım mesajı geldi Avea numarasıydı galiba, ama rehberim de kayıtlı değil diye dönmedim geri... sen beni yarın sabahtan ara 9-10 gibi, sen aradığında şarjda idi tel...  |
kanka telefonda tedavi hizmeti , al sana sektör seni rahat bırakmıcaz yapcak bişey yok  |
|
Başa dön |
|
 |
|
|