Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
AmonRA34 Yeni Üye

|
Tarih: Prş Ekm 11, 2012 1:52 pm Mesaj konusu: Transalp xl650 Lastik değişim zamanı geldi.Tavsiyeleriniz... |
|
|
Arkadaşlar 2005 model transalpime yeni lastik almam lazım.Ancak kafam biraz karışık.Kullanım tarzım hem asfalt hem de arazi diyebilirim.Zorlu arazi şartlarında kullanmayı da çok seviyorum , otobana çıkmayı da seviyorum.Michelin anakee 2 ıslak zeminde üstün yol tutuşu vaat ettiği için bir adım önde.Ancak arazide sıkıntı yaratır mı?Metzeller enduro 3 sahara da aklımı çeliyo aslında , bir de continental'den bahsediliyo.Sizce bana en uygun lastik hangisi? |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
vetmemo Demirbaş Üye

Kayıt: Apr 26, 2005 Mesajlar: 1299 Nerden: İstanbul-Anadolu
|
Tarih: Prş Ekm 11, 2012 3:57 pm Mesaj konusu: |
|
|
Michelin A2 al yolun açık olsun.Çiftine 650 kayme verir 15.000 km sonra çöpe atarsın.Motor lastiği çok pahalı.
Ya daaaaa...Yukarı sağ köşede gördüğün Mitasın çiftine 250 kaymee verirsin 10.000 km.kullanır yine çöpe atarsın.Eğer çok köy yoluna vurursan 7-8binde yenisini takarsın. _________________ TENERE 660
 |
|
Başa dön |
|
 |
emrello Kıdemli Üye

|
Tarih: Prş Ekm 11, 2012 4:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ben yenilerken Conti Escape almayı düşünüyorum. Şu anda Tourance var 13'te. Tourance da asfalt ağırlıklı olarak gayet güzel. Uzun ömürlü bir lastik, benimkiler bir 5 bin falan daha gider herhalde. _________________ TA '07 (Anya) |
|
Başa dön |
|
 |
azerous Katılımcı Üye

|
Tarih: Prş Ekm 11, 2012 10:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ben metzeller tourance kullanıyorum. Arazi durumlarını çok bilmiyorum ama asfalt performansı gayet güzel. Frenleme, hızlanma, yatış açısı ve dönüş çizgine hatırı sayılı katkıları oluyor.Tavsiye ederim. _________________ HONDA TRANSALP |
|
Başa dön |
|
 |
TRNSbariskan Tecrübeli Üye

|
Tarih: Cum Ekm 12, 2012 12:32 am Mesaj konusu: |
|
|
AmonRA34, Arazi ve asfalt diyorsan, sana tek önerim, Metzeller Enduro Sahara 3.Üç yıldır kullanıyorum performası harika.Tüm yol durumlarında taleplerimi karşılıyor.Ama bildiğim kadarıyla Tükiye'de şu anda Sahara yok.Ben de değiştirirsem ilk tercihim o olacak.Sahara yoksa tavsiyem, Metzeller Karoo ya da Continental TKC 80 olur...
Keyifli kilometreler  _________________ ENDURO...BENİM YOLUM
XL 650V
  |
|
Başa dön |
|
 |
|
|