Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
aerdal Tecrübeli Üye

|
Tarih: Çrş Nis 18, 2012 9:08 am Mesaj konusu: |
|
|
Feyzan'a katılıyorum. Konjektör bir nevi diottur. Fazla akımın geçmesini önler. Aynı zamanda akımı dengeler. Yüke bindiğinde enerji azalıyorsa bil ki alternatör gerektiğı kadar voltaj uretmiyordur. _________________ Eskiden ER 5 vardı...
TDM 850... Tork Dostu
850 büyüdü 900 oldu |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
__face__ BMW Grubu

|
Tarih: Çrş Nis 18, 2012 9:08 am Mesaj konusu: |
|
|
esved, Sevgili Dostum beni araman mümkün mü? Senin makine ile ulaşan insanlara peşin yargılı bir ithamda bulunmak istemiyorum ama; konuşmam gereken bir durum var! _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
 |
Çelebi Katılımcı Üye

|
Tarih: Sal Ağu 21, 2012 12:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar selamlar,gecikmiş bir paylaşım ama kusura bakmayın dünya telaşesinden gruptan biraz koptuk.
Yaşadıklarımı özetleyeyim.Aralık civarı şehir içinde yolda kaldık akü zayıfladı ve bitti diye elektrikçinin ölçümü sonucu aküyü yeniledik ve motora bir ay kadar binmedik.Bir ay sonra bastık çalıştı gene şehir içinde kaldık anladıkki şarz edemiyoruz.Konjektör ötmüş.İzmirden sevdiğim bir abim sanel (f 650 fundoroya uyan)kabloları ayarladı göderdi olamdı sonra bir iki piyasa malı denedik ve ampullerin bazıları yandı ve sonunda istinyeden orjinal parçayı alıp taktık bütün sorunlar çözüldü.Masraf iki misli oldu baştan orjinalini almadığıma pişman olup kulağıma küpe yaptım çektiğim sıkıntının ayrıntısını anlatmıyorum bile.
Oksijen sensörü v.b dahi arıza veriyordu herşey düzeldi naçizane tavsiyem elektronik konusunda orjinalden şaşmayın.zaten bakılırsa kablolar farklı parelel bağlamak gerekiyo felan.
Balıkesirden herkese selam. |
|
Başa dön |
|
 |
turkizmir Demirbaş Üye

|
Tarih: Pts Ağu 27, 2012 10:50 am Mesaj konusu: |
|
|
Her zaman ORJİNAL
Unutmamak lazım, uydurma kaydırma işler hem zaman kaybı, hemde HERZAMAN maliyetlidir. |
|
Başa dön |
|
 |
esved Değerli Üye

Kayıt: Apr 23, 2011 Mesajlar: 82 Nerden: İstanbul - Nişantaşı
|
Tarih: Cum Şub 01, 2013 4:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
Herkese merhaba,
Sorun çok uzun bir süre ardından çözüldü ve esrar perdesi kalktı
Sorun GPS'imin regülatöründen kaynaklanmaktaymış, Piranha'yı Dakar'ımdan söküp, XL 200'e taktım ve Dakar'da yaklaşık 3 aydır hiçbir sorunsuz çalışmakta.
Ancak bu değişiklik sonrasında aynı sorunlar XL 200'de başladı, bu durumdan şüphelenip XL'de de GPS bağlantısını iptal ettim, şu anda her iki motorda sorunsuz çalışıyor.
Değerli katkılarınızdan ve yardımlarınızdan dolayı herkese teşekkürü borç bilirim, |
|
Başa dön |
|
 |
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|