Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Retired Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pts Nis 16, 2012 3:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
Suzeko. ve size teşekkür ederim. Bu konulara çok merakliyim, rahatlık ve uzun yolda gerekli olan ihtiyaclara tedbir almaya çalışıyorum. Ornegin motorda orta sehpa olmadigindan park halinde iken ve de bakimlarini rahat yapabilmek icin arka sehpa tasarladım sanayide ustaların binbir nazına rağmen zorla da olsa yaptırdım ve rahat ettim. Piyasada yüzyyirmi tl. Olan sehpayı tekerlerde dahil altmış liraya malettim. Navigasyon tespit aparatini yine sanayide kromdan yaptırdım, cakmakligi ise marina ve tekne malzemeleri satan firmadan su geçirmez tipini ve sigortasını alarak kendim montaj yaptım. Bütün bunlar bu isleri sevmem ve de elimin bu türlü islere yatkın olmasıyla ilgili sanırım. Bu arada motorun buji, yağ, başlata degisimi ve hava filtresi temizliği gibi periyodik bakımlarını severek ben yapıyorum, selamlar. |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
esinti Katılımcı Üye

|
Tarih: Prş Nis 19, 2012 11:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
Alet çantası güzel ve kullanışlı olmuş.Ben de soldaki o boşluğu o şekilde doldurmayı düşünmüştüm.
İçine de su veya yedek benzin koymayı hesaplıyordum... _________________ Nedim Tiryakioğlu
___ KLE 500 ___ |
|
Başa dön |
|
 |
esinti Katılımcı Üye

|
Tarih: Prş Nis 19, 2012 11:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
Alet çantası güzel ve kullanışlı olmuş.Ben de soldaki o boşluğu o şekilde doldurmayı düşünmüştüm.
İçine de su veya yedek benzin koymayı hesaplıyordum... _________________ Nedim Tiryakioğlu
___ KLE 500 ___ |
|
Başa dön |
|
 |
Retired Tecrübeli Üye

|
Tarih: Cum Nis 20, 2012 7:29 am Mesaj konusu: |
|
|
Dostum yurtdışı motosiklet sitelerinde sert plastikten imal edilmiş ve çok fonksiyonel olan bu ürünü görmüştüm, oradan esinlendim. Motorun değişik her noktasına montaj yapabiliyorlar, yan çanta altları, koruma demirleri yanı v.s gibi. Yurt dışında satış fiyatı büyüklüğüne göre 20 Euro dan başlıyor ve Türkiye' de hiçbir motosiklet malzemesi satış sitesinde rastlamadım, çok kullanışlı oldu, tavsiye ederim. |
|
Başa dön |
|
 |
|
|