Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
suzeko Suzuki Grubu

|
Tarih: Çrş Nis 18, 2012 9:42 pm Mesaj konusu: KLR em artık dağlara hazır.. |
|
|
Selam dostlar, baktım ki KLR 650 ye iyice alışıyorum, öyleyse onu dağlara daha da hazır hale getirelim dedim ve Rıdvan Abinin mekanında (Ege Motor) işe giriştik. Önce amortisör keçe ve yağlarını değiştirdik, sonra araziye tam uyum için Dişli lastiklerimizi taktık. Orjinal elcik korumaları içi metal korumalı yenileri ile değiştirdik. Son olarakta KLR nin o çıtırtılı egzosunu ameliyata alıp, susturucu kısmının için boşaltarak yeni bir uç taktıktan sonra yanmaz egzos boyası ile boyadık. Ses çok değişti. O çatırtılı ıslık sesi gidip hoş bir homurtu geldi. İşte motorun ilk hali ve değişimden sonraki hali.
önce
sonra:)
 _________________ Önemli olan iyi sürmek değil, sürerken iyi hissetmektir.
Erkan TÜRKKAN
YAMAHA MT03
MASTEROFTORK |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
oguzhankrts Tecrübeli Üye

|
Tarih: Prş Nis 19, 2012 1:49 am Mesaj konusu: |
|
|
selamlar ben de bir klr kullanıcısı olarak yaptığınız modifikasyonlar hoşuma gitti ancak söylemeden yapamicam klr'yi, klr yapan bana göre o egsozdan cıkan pıtırtı, çıtırtı sesi diye düşünüyorum tabi bu işler zevk işi hatta bende bir dönem performans egsoz taksammı diye çok düşündüm ancak o sese kıyamadım açıkcası.. sizin yaptığınız egsoz modifiyesini çok merak ettim video paylaşabilirseniz eğer çok memnun olurum, keyifli sürüşler... _________________ OĞUZHAN KARATAŞ
RAMZEY QM200gy |
|
Başa dön |
|
 |
suzeko Suzuki Grubu

|
Tarih: Prş Nis 19, 2012 11:40 am Mesaj konusu: |
|
|
BU pazar dağlara çıkmayı planlıyorum, tabiki video yapıcam o video da sesi duyabilirsiniz. _________________ Önemli olan iyi sürmek değil, sürerken iyi hissetmektir.
Erkan TÜRKKAN
YAMAHA MT03
MASTEROFTORK |
|
Başa dön |
|
 |
elrohir-emre Tecrübeli Üye

|
Tarih: Prş Nis 19, 2012 12:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
karşıyaka'dan aldınız değilmi hocam. bu motoru gidip görmüştüm, pek içime sinmemişti bayağı masraf yapmak gerekiyordu. sizde yapmışsınız zaten, gayet şık olmuş, kazasız belasız bol çamurlu geziler dilerim. _________________ CRF250L
Kawasaki KLR650 satıldı
KUBA cross250 satıldı
SKYGO cross200 satıldı
MONDİAL chopper250 satıldı |
|
Başa dön |
|
 |
suzeko Suzuki Grubu

|
Tarih: Prş Nis 19, 2012 12:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
Evet Karşıyakadan aldım. Üstündeki lastikler metzeller ve yeniydi. arazide zebil olmasın diye dişli lastik taktım. Yağ, yağ filtresi, hava filtresi değişti. Ön amortisör keçeleri ve yağları değişti. Acerbis Gidon süngeri, progrip tank pad ve elcik geldi. Orj ön çamurluk yerine acerbis ön çamurluk geldi. Progrip el koruma geldi. Egzos işlem gördü. Aslında çoğu keyfi işlem.  _________________ Önemli olan iyi sürmek değil, sürerken iyi hissetmektir.
Erkan TÜRKKAN
YAMAHA MT03
MASTEROFTORK |
|
Başa dön |
|
 |
|
|