Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
hepat Kıdemli Üye

|
Tarih: Pzr Mar 04, 2012 1:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
Transalp 700,XL650v lere göre oldukça çirkin vebeklentilerin çok uzağında kaldı.Hatırlıyorum o yılları yeni transalp çıkacak, harika bir şey olacak diye bir sürü yabancı siteyi ziyaret etmiş ve en sonunda çıkan TA ile hayal kırıklığına uğramıştım.BenimTA650V deki estetiği ve heybeti yeni modelde bulamamış ve karşımda bir enduro yerine naked enduro karışımı bir motosiklet bulmuştum.Neyse endurocuların çoğunluğuda benim gibi düşündü demek ki.Umarım yeni kasa TA da bunları görebiliriz de efsane burada bizmez.Africa da bu duruma düşmüştü WARadero çelik jantları ve asfalta uygun olan yapısı ile Africa cılarıhayal kırıklığına uğratmıştı.Onlar için güzel haber yeniXtrailcrosruner tel jantlı ve bu beklentileri karşılayacak durumda bu arada almanya sitesinda Waradero artık görünmüyor.Anlaşılan wara da gitti bizimkiler ellerindekileri satıyor. |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
Ra_Messu Yeni Üye

|
Tarih: Cum Mar 16, 2012 7:45 am Mesaj konusu: |
|
|
XL700'ler son kur ayarlamasından sonra fiyatları 25bin TL'nin üzerinde kaldığı için Honda Türkiye tarafından ülkeye getirilmedi. Zira onun yerine (yerseniz) enduro olarak NC700X getirildi (fiyatı 20bin TL) Yani tamamen duygusal bir durum. |
|
Başa dön |
|
 |
necropsy Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pzr Mar 18, 2012 11:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
Herhalde bundan sonra Transalp mi v-strom mu, kıl mı tüy mü geyikleri biter. Bu arada yeni V-strom, Varaderoyla aynı para... suzuki törki'ye buradan selamlarımı gönderirken büyüklerimin ellerinde, küçüklerin... |
|
Başa dön |
|
 |
HELLAS Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pts Mar 19, 2012 10:56 am Mesaj konusu: |
|
|
NC 700 NERESI ENDURO İSE |
|
Başa dön |
|
 |
erhanustek Katılımcı Üye

|
Tarih: Çrş Eyl 04, 2013 10:17 pm Mesaj konusu: |
|
|
Brezilya ve Arjantinde 2013 modeli satılıyor. Fiyatı:31990 Brezilya Reali *0,87=27840 tl ediyor.www. honda.br |
|
Başa dön |
|
 |
|
|