Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Tarih: Çrş Ksm 03, 2004 9:40 am Mesaj konusu: 31/10/2004 Samair gezisi Bölüm I ve 7/11/2004 Bölüm II
Değerli arkadaşlar ,
Hani insanın sürüşten en zevk aldığı bölgeye giderken duyduğu heyecan vardır ya , işte bu hayecan bizde çok kısa sürdü çünki gideceğimiş yer Samsun'un içinde merkezdeki eski hava alanıydı. Burası geçtiğimiz yıllarda pistten çıkan bir THY uçağı ile gündeme gelmişti ve daha sonra Çarşamba havaalanı yapılınca özel sektöre kiraya verildi. Kiralayan şahıslar Samsun'un seçkin ailelerinden birisi olan Kahvecioğlu ailesi Samair olarak uçuş dersleri ve konu ile ilgili birçok hizmet vermekte.
31/10/2004 saat 13 gibi buluştuk Gökşin ile saatler bir saat geri alındığından iftar vakti geriye kaydı ama bizim için farketmez çünki gideceğimiz yer zaten 3-4 km uzaklıkta.
Gökşin önce motorunu çıkartmaya uğraştı bu arada garajdaki bilimum ikitekerker dışarı çıkartıldı. En sonunda heybetli XT gün yüzü görecekti.
Motorlarımız sohbete düştüler , bizler bu tatlı sohbeti hiç bozmadık
ancak bu kadar sohbet yeterdedik ve koyulduk yola
5 dk sonra Samair'de idik. Yusuf abiden izin aldıktan sonra daldık arazilere. Yeşili görünce çıldırdık atlayıp zıplıyoruz inişler çıkışlar hepsi süper.
İlk molayı veriyoruz .
Biraz sohbetten sonra
Eski kuleye ve hangarlara doğru sürdük binalar acınacak hadeydi. Daha sonradan bu bölümlerin devlete ait olduğunu Samair'e kiralanan bölümün kısıtlı bir alan olduğunu öğrendik. Birkaç resim çektirip döndük geriye.
Bu resimi çeken çocuğu azdaha Gökşin pataklıyordu , son anda müdahale ettim . Baksanıza çocuğa gidişine
Hava alanının durumu içler acısı kulenin ve hangarların tüm camları kırılmış , terkedilmiş bir görüntüsü vardı. Özele kiraya verilmemesi nedeni ile bu görüntüye bürünmüş işinin ehli insanlara bırakılması burayı çok daha güzel bir görüntüye kavuşturacaktır.
Görüntüden sıkıldık ve dldık ağaçların arasına
Biz buradayken Ahmet hoca arıyor. Atla gel diyoruz . Atına atlamış geliyor şovalye gibi . İşte onun DR650 si
Motorumu emaneten verdiğim bir arkadaşımız , kendisine aşıyı geçen hafta yapmıştım öyle tutmuş ki hemen beni aradı abi neredesin diye . Ama arazide gezerken köpeğim bağlı olduğu zinciri göremeyip takıldı ve güüümm yere . Kendinde ve motorda hasar yok , yumuşak zemin . Sadece elcik koruma kırıldı , o kadar önemli değil .
Samair de maket uçak ve araba eğitimleride veriliyor. Burada gördüğümüz maketler gerçeklerini aratmıyordu .
Araziye Ahmet hoca ile tekrar dalıyoruz , zevkin doruklarındayız. Elimizde müthiş videolar var ancak ben beceremedim siteye koymayı Gökşin hocam bu konuda yardımcı olur galiba .
Biz bu hareketleri yaparken çocuklar açık tel örgülerden girip doluştular yanımıza ve hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Zaman biraz geçmişti ve hava kapatıyordu yağmur bastırmadan evlere dağılmak istedik. Zaten atlamaktan tepelerden inmekten hertatafımız ağrıyordu . Açtık gazları va evin yolunu tuttuk. Tadı damağımızda kalmıştı hava iyi olursa haftaya tekrar daha kalabalık bir kadro ile aynı yerde buluşacaktık. Şimdiden ikitane XL 200 ki o yollar tam o motora göre hazırlardı.
Yüzümüzdeki gülücükler ve üzerimizdeki kurtlardan kurtulmuş olmanın verdiği rahatlık ile evin yolunu tuttuk.
Sıra haftaya havanın iyi olmasını dilemeye geldi
Kalın sağlıcakla _________________
950 Adventure
En son Kaan tarafından Prş Ksm 11, 2004 10:29 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Tarih: Çrş Ksm 03, 2004 10:03 am Mesaj konusu:
resimler çok güzel,yaz1 güzel fakat atraksion yok yok niye hoplay1p z1plarken çekinmediniz veya çekindinizde yay1nlamad1n1z... _________________ Haluk Akkaya
Tarih: Çrş Ksm 03, 2004 10:27 am Mesaj konusu:
Alıntı:
resimler çok güzel,yaz1 güzel fakat atraksion yok yok niye hoplay1p z1plarken çekinmediniz veya çekindinizde yay1nlamad1n1z...
Gökşin hocam yayınlayacak . Çok güzel, bomba gibi videolar var , hoplamalar , yükseklerden inişler ve inmeye çalışmalar, tırsmalar . Bizler seyrederken çok güldük sizlerinde eğleneceğinizi tahmin ediyorum Haluk .
Tarih: Çrş Ksm 03, 2004 10:56 pm Mesaj konusu:
Tatataaaaaaaaa......
İşte ilave resimler ve videoları da atıyorum sonunda
12 tane video vardı ama hepsini siteye atamıyorum çünkü 15 Mb ve 25 Mb olanlar var. Hem serverda yer kaplıyacak hemde sizlerin indirmesi uzun zaman alacak dostlar. Kısa olanlardan 2 tanesi huzurlarınızda (Videolar movie formatında ve quick-time ile seyredebilirsiniz bilginize)
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız