Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
face yapma söz senide çekicez videoya hemi de gizli kamera ile Gökşin hocama söyledim arka kapıdan alacak beni fuara.
Soğuk hava kanusuna gelince, valla forumlara bak 4 mevsim gezilerimizi görebilirsin. Benim otobüsü tercihimin esas sebebi duygusal Bi eşşeklik yapıp kamerayı geçen yıl sattım. Şimdi yeniden kamera alıcam. Motor insan gibi gidersen 250 kr den aşağı yakmıyo. E biz basarız şimdi olur 300 kr. Git gel 1200 km. eder 360 tl benzin parası. bir de radar yeriz 160 tl. Kameranın yarı parası gitti. otobüs 48 tl hemi de teknobüs Duyguları kabartıyor.. _________________ Önemli olan iyi sürmek değil, sürerken iyi hissetmektir.
Erkan TÜRKKAN
YAMAHA MT03
MASTEROFTORK
suzeko, Tamam video olayında anlaştık, fuar için bir şeyler ayarlayacağız artık ne yapalım..
Duygusal kısmında haklısın... Bende motorla gelmek zorundayım iş çıkışı, atlayıp gelmek için... Ayrıca feribot iptal olursa yandım, bu gibi geleni çok fuarlar olduğunda feribot iptal olursa, otobüslerde dahi yer kalmıyor (tecrübe ile sabit) yani p.tesi mesaiye gelememe riskim doğuyor... Bu yüzden bi anlamada mecbur motor...
Şimdiden iyi yolculuklar, görüşürüz... _________________ ...der __face__
Kayıt: Jun 21, 2008 Mesajlar: 519 Nerden: Ankara-Çayyolu OFFLINE
Tarih: Cmt Mar 03, 2012 7:32 am Mesaj konusu:
Gelip gelmemekte çok kararsızdım. Bu sabah için yola çıkarım 2 gün keyifli zaman geçiririm diyordum ama forumlardaki izlenimleri okuyunca vaz geçtim. Sizlerle de nasılsa bir gün yollarda karşılaşır selamlaşırız arkadaşlar _________________ BMW F650GS
05324625892
Tarih: Pzr Mar 04, 2012 5:56 pm Mesaj konusu:
Hadi bakalım hepimize geçmiş olsun, kazasız belasız fuarımızıda yaptık fotoları bekliyoruz... _________________ Vehbi TATAROĞLU
XTZ 750 SUPER TÉNÉRÉ
GSX 1300 R HAYABUSA
Kayıt: Jun 17, 2009 Mesajlar: 320 Nerden: İSTANBUL / Sultanahmet OFFLINE
Tarih: Pzr Mar 04, 2012 8:52 pm Mesaj konusu:
Çok şükür dostları yakından görme fırsatımız oldu, Recep hoca ile görüştük Sedat'ı da bekledik ama göremedik. Kısmetse bir dahaki sefere, ya da bir karadeniz seferi biz yaparız.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız