Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Tarih: Prş May 26, 2005 6:01 pm Mesaj konusu: Kaan'ım Yeni motorun hayırlı olsun
Dostlar az önce Kaan yanıma uğradı.. O da ne? Altında "0" km bir Yamaha XT660 R var.. Benim dükkanın önünde ara gazı veriyo iyimi. Baba hayırdır ne iş felan dedikten sonra anladım ki kaşıntı ağır bastı ve bu motor ayrılığına fazla dayanamadı
Canım kardeşim, sevgili Kaan daha plakasını bile takmadan ayağının tozuyla makineyi göstermeye bana gelmiş. Eeee ikinci siftahı da ben yaptım tabii. 2 Tur attıktan sonra geldim yanına. Makine zıpkın vallaha. Eh ne diyelim.. Kazasız ve güzel günlerde kullanmanı diliyorum dostum. Şaka bir yana motor da çok yakıştı yani
Kapının önünde hemen deklanşöre şeedip 2 foto çekiverdim ama resimlerin devamını Kaan'dan bekliyoruz tabii. _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
Tarih: Prş May 26, 2005 6:11 pm Mesaj konusu:
kaan Allah kaza bela vermesin hayırlı olsun baba ktm yi sattıgında senin adına üzülmüştüm ama simdi çok sevindim hayırlı olsun "yusuf"la beraber gezi fotolarını bekliyoruz _________________ SÜLEYMAN N.VEYİSOĞLU
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız