Apn Tecrübeli Üye

|
Tarih: Çrş Oca 25, 2012 11:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
Evet arkadaşlar Yalnızlığın riskleri elbette var. Başınıza bir şey gelse etrafta birinin olması güzel ama ben bu gezimde şunu anladım. Yalnız olunca gittiğim yerlerdeki kişilerle daha kolay iletişime geçebiliyorum insanlar yanıma daha kolay geliyorlar. Etrafı daha detaylı ve istediğim gibi gezebiliyorum. En azından gerçek anlamda özgürlüğümü hissettim. Sadece BEN. Gerçi akşam bira içerek sohbet edecek günün analizini yapacak birisini arıyorsunuz bu eksiklikti ama ben bunu kendi kendime konuşarak çözdüm ehehe delü gibi Mesela Aksaray'dan Ürgüp'e giderken krater gölünün yanında tesadüf eseri bulduğum termal otelde kaplıca havuzunda dinlenirken karşındaki dev camda bir vadi ve güneş batarken oluşan kızıllık ah ah işte özgürlük be kardeş. Elinde harita nereyi istiyorsan oraya gitmenin verdiği özgürlük. Sınırlama yok fikir alma yok yanlış mı gidiyorsun boş veerrr darılan kızan yok kısmet buraları da görmek varmış deyip açıyorsun gazı ve inanın karşınıza müthiş yerler çıkıyor zaten keşfetmenin keyfi burada saklı  |
|