Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
pilot06 Tecrübeli Üye

|
Tarih: Sal Oca 10, 2012 10:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
bizlerle paylaştığın bu güzel kareler ve yürekten duygulu ifade biçiminle sanki oralarda seninle gezen sanal bir abin oldum. Ellerine ve yüreğine sağlık ankara ya gelirsen beni ara görüşmek isterim yolun açık olsun.  _________________ birgün ahkeşke demektense bugünden dene 544-7155670 |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
Webbi Kıdemli Üye

|
Tarih: Pzr Oca 15, 2012 11:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
celiloglu, Bu güzel gezini bizimle paylaştığın için teşekkürler...
Ramazan bayramında bartına gezi yaptım, sende oradaymışsın aynı mekanlarda gezmişiz ama karşılaşamadık, bu gezinde ankaraya gelmişsin motorunun bakımını yaptırdığın yamaha servisi baydar bana çok yakın gene görüşemedik ve hatta benim eymirdeki buluşmadan nası haberim olmadı hala anlamış değilim hadi onuda geçtim o tarihlerde bende kocaeline gittim bi motora bakmak için, kocaelideki sultan ahmet köftecisinde birşeyler atıştırdım bu kadarıda pes artık Bi yüz yüze gelemedik seninle be aga...
Neyse elbet bir gün buluşuruz bu böyle yarım kalmaz...
Hoşçakal....  _________________ Vehbi TATAROĞLU
XTZ 750 SUPER TÉNÉRÉ
GSX 1300 R HAYABUSA |
|
Başa dön |
|
 |
celiloglu Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pts Oca 16, 2012 12:26 am Mesaj konusu: |
|
|
güzel yorumlarınız çok teşekkür ederim . iş yogunlugu ve rahatsızlıgım sebebi ile pek takılamadım siteye kusura bakmayın...
vehbi kardeş vardır bir hayır hepsiniz acısını çıkartırız birgün elbet benim işler bu ara çok yogun ama fuara geleceksen mart ta haberleşelim en kötü orada buluşuruz hiç olmadı bir pazar günü ankaraya çayını içmeye gelirim    |
|
Başa dön |
|
 |
Webbi Kıdemli Üye

|
Tarih: Pts Oca 16, 2012 9:49 am Mesaj konusu: |
|
|
Geçmiş olsun kardeşim... Marttaki fuara niyetimiz var buradaki abilerim ve arkadaşlarımla, orada görüşürüz inşallah...
Çaya herzaman beklerim, olmadı ben gelirim.....  _________________ Vehbi TATAROĞLU
XTZ 750 SUPER TÉNÉRÉ
GSX 1300 R HAYABUSA |
|
Başa dön |
|
 |
|
|