Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Kayıt: Oct 07, 2008 Mesajlar: 443 Nerden: mersin/BOZYAZI OFFLINE
Tarih: Çrş Hzr 06, 2012 1:20 pm Mesaj konusu:
Chopper,en sevmediğim motor tarzıdır
büyük ihtimal ki sebebi de chopper cıların
uçuk giyiniş vedavranış şekillerinden.
bir de diğer motorculara tepeden bakmalarından.
herkese merhabalar. sizlerle yeni tanışıyorum. 40 yaşımı geçtim boyum 1.63 cm bir motor sevdalısıyım hondada güvenli sürüş eğiyimi aldım. cbf 150 motorum var ama artık küçük geliyor. f 650GS yi çok beğeniyorum. bu motora kullanmayı çok istiyorum binebilirmiyim, selesi benim için yüksek olurmu, kırmızı ışıkta durduğumda motoru dengede tutabilirmiyim. ? tecrübeli arkadşlar bana cevap yazarak görüşlerinizi bildirirlseniz minnettar olurum. teşekkür ederim.
mustafa bey,cbf 150 den sonra 650 gs size bisiklet gibi gelir.Aralarında fark yok sadece hacmi byük gsin.Manevre kabiliyeti rahatlıgı herşeyi aynı gs sadece daha sağlam daha hızlı neredeyse aynı yakıtı yakıyor ve pahalı gs650 çok beyendiğim bir motor bu özelliklerinden ötürü ama pahalı.
Chopper,en sevmediğim motor tarzıdır
büyük ihtimal ki sebebi de chopper cıların
uçuk giyiniş vedavranış şekillerinden.
bir de diğer motorculara tepeden bakmalarından.
ben choopercıyım,yelekli motorcuyum kimseyede havadan bakmıyorum.Sadece motorsikleti statü şekli olarak gören tayfayı aşalıgıyorum o kadar zaten zilyon tane eğitim almış adamların en ufak lastik patlamasında yolda kalışlarına gülmimde ne yapim yardımmı edim?
Motorcu kendi kendine iş görür.Chooper da bir motordur,motor ayırmamak lazım sürücüleri ayırmak lazım.
Aracını, AMAÇ olarak kullanan sığ zihniyetli motosiklet sürücüsü vardır, işte ben bunu sezinlediğim zaman uzak duruyorum bu tip insan modelinden... Çokta iyi yapıyorum, olmasada olur bu tipler çevremde.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız