Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Tarih: Çrş Ekm 05, 2011 5:14 pm Mesaj konusu:
__face__,
ilk fırsatta gelmek isterim,malum iş durumları mağazadan ayrılamıyorum, yerime bakacak kimse yok izinde alamıyorum 1,5 sene oldu bu iş yerinde çalışmaya başlıyalı daha izin kullanmadım.
sportster,
ingilizce pdf formatında XL600 -650 ve XRV750 manueli buldum ingilizce bilen arkadaşımla baktık orada hiç bahsetmiyor nasıl açıldığından açılmış ve değiştirirken fotoğrafları var ama ne arka tekerleği sabitleyin diyordu nede tork anahtarı kullanın sadece honda servisindeki özel anahtarla açılabilir yazıyordu.
verdiğin link'te HD statör söküp takmasını gösteriyor ,ben debriyajı sökmeden bunlardan çok seyrettim hiçbirinde merkezdeki somun sökülmüyordu,yayların cıvataları sökülünce debriyaj merkezi çıkıyordu zaten ordan yanıldık.
Birdahakine tork anahtarı kullanırız.Debriyaj kapagını sökünce tel ve debriyajlar boşa çıkıyor arka tekerleği sabitlemek işe yaramaz diye düşündük. _________________ *...ya olduğun gibi görün
yagöründüğün gibi ol...*
...................HONDA TA XL 600
XL650...........................
0 533 540 15 14
İlhan UĞURLU
__face__,
ilk fırsatta gelmek isterim,malum iş durumları mağazadan ayrılamıyorum, yerime bakacak kimse yok izinde alamıyorum 1,5 sene oldu bu iş yerinde çalışmaya başlıyalı daha izin kullanmadım. ...................
Tamam o halde şöyle diyelim yolun Bandırma yakınlarından geçerse muhakkak uğra yada ara o zaman... _________________ ...der __face__
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız