Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
onur-35 Katılımcı Üye

|
Tarih: Prş Eyl 22, 2011 11:15 am Mesaj konusu: DT 125 almak istiyorum fakat... |
|
|
Merhaba arkadaşlar ikinci motor olarak içim cız etmeden dağa taşa vurabileceğim kısacası cross yapacağım bir motor almak istiyorum KLR 650 sahibiyim fakat onu harcamak istemiyorm hatta onun üzerinde çalışmalarım var ileride SuperMoto olacak.DT 125 almak istiyorum fakat...daha öncede istediğim bir motordu şimdi sahibi el değiştirdi bizim mahalleden bir kardeşimizde şuan ve conta yaktığını ve motordan soğuduğunu satmak istediğini söyledi(zaten parayada ihtiyacı olduğunu bende biliyorum)geçen sene almayı düşündüğüm motora bu sene yarı fiyatına sahip olma fırsatım doğdu ama arızalı!bence conta filan büyük arıza sayılmaz ama yinede kafamda soru işaretleri var DT eski bir modeldir ve piyasada parça sıkıntısı çekermiyim ikinci el parça bulunabiliyor kimileri eski Dtlerini parçalayıp parça satıyor ama daha geniş parça stoğu olan adres,site veya işletme bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim,hevesimi almak istiyorum ve ruhsat vs hiç bişeyi yok motoru tamamen arazide kullanıcam zaten neredeyse bisiklet parasına alıcam ama parça sıkıntısı çekmek istemem hatta yedekte elimin altında parça olsun istiyorum zamanla önemli birkaç parçayı depomda stok yapmak istiyorum bildiğiniz DT yedek parçacısı var mı?
İlgilenip okuduğunuz için teşekkürler... |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
onur-35 Katılımcı Üye

|
Tarih: Prş Eyl 22, 2011 10:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
pardon ama yedek parça konusunda beni herhangi bir adrese yönlendirebilir misiniz lütfen,çünkü bu motoru hevesle istiyorum... |
|
Başa dön |
|
 |
__face__ BMW Grubu

|
Tarih: Prş Eyl 22, 2011 11:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
Valla bilsen yazardım... Üzgünüm...  _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK