Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
mahmutkaya Değerli Üye

|
Tarih: Cum Ağu 26, 2011 12:31 am Mesaj konusu: drz 400 sm sert amartisör |
|
|
merhabalar,2007 model drz sm aldım fakat s yapılmış.Genel olarak memnunum fakat ön amrtisörler çok sert orjinalmi böyle acaba,eğer kullanan var ise tavsiyelerini bekliyorum,tşkler.
En son mahmutkaya tarafından Cmt Ağu 27, 2011 1:48 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
volkano Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pts Ağu 29, 2011 12:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
selamlar.süpermotoların genel kullanımı asfalt için tasarlanmıştır.bu yüzden amortisörelerinin sert olması gerekmekte özellikle virajlar için,drz için tam emin deyilim ama birincisi amortisör yaylarını daha yumuşaklarla değiştire bilirsin,ikincisi ustanla konuşup ön amortisör yağlarını daha ince yağ koyarak bir miktar yumuşata bilirsin.orta amorisörünün sertlik yumuşaklığının ayarlana biliyor olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.. _________________ 2009 xt 660 z tenere |
|
Başa dön |
|
 |
mahmutkaya Değerli Üye

|
Tarih: Cum Eyl 02, 2011 11:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
eyvallah arkadaşlar,makina gayet iyi ,sert olması normalmiş.Zaten modifiye bir alet 46 beygir gücünde ,alışmam zaman alacak.XT 350 den sonra biraz ağır geldi,xt bisiklet gibi.zor parkurlara xt ,normallere drz ile gidiyorum.Yakında fotoları koyarım saygılar |
|
Başa dön |
|
 |
|
|