Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
lacivert Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş Tem 13, 2011 9:42 am Mesaj konusu: Çizme : Forma GT |
|
|
Forma GT BOT
http://www.motomaxonlineshop.com/main/forma_gt_bot-pmu1161.html
Bu çizme nasıl?, Giyimi rahat mı?, motordan inince yürünür mü?
ya da sizin öneriniz başka bir çizme (44 numara) var mı?
Dostlukla.
Diadoralarda 44 numara yok Önceden belirteyim de. _________________ Transalp Oleyyyy!
Ufuk Özışık Siyah Transalp 2008 (XL 650)
"Bana mutluluğun resmini çizebilir misin Abidin?"
Çizebilirdim ben, Abidin olsam:
"Siyah TRANSALP'imde kıvrılarak giden uzun ince bir yolda resmederek beni . & |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
ctolga21 Tecrübeli Üye

|
Tarih: Çrş Tem 13, 2011 10:55 am Mesaj konusu: |
|
|
diadora gt 44 bir adet motomax stoklarında gözüküyor.
yine aynı modelin bir sene sonraki versiyonu olan Gt2 modelinde de var. aralarında ufak tefek farklar var dikiş ve ek deri parca gibi.
bu ürünü şahsen ben şiddetle tavsiye ederim hem konfor hemde rahatlık olarak muadillerinden daha ucuz ve kalitelidir. Forma Diadoranın üretici firmasıdır. ürünlerin kalitesi konusunda herhangi bir tereddütünüz olmasın . ürünler sertifikalı CE onaylıdır.
motordan indikten sonra ise rahatlıkla yürüyebilirsiniz. Taban olarak kalın görünsede gayet rahat tır.  |
|
Başa dön |
|
 |
HTBAYDAR Tecrübeli Üye

|
Tarih: Çrş Tem 13, 2011 12:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
GT modelini 4 senedir falan kullanıyorum. Çok memnun olduğumu söyleyebilirim. Ne yağmurlarda kullandım, hiç ıslanmadı. Yazın çok sıcaklarda da kullandım, yoldayken sıkıntı çıkartmadı. Lakin yaz sıcağında motordan inince herhangi bir çizmenin rahat olabileceğini sanmıyorum. Yalnız yüksek bir çizmedir, uzun yürüyüşler için falan çok rahat olduğu söylenemez. _________________ "in the land of the blind, one eyed is the king..." |
|
Başa dön |
|
 |
lacivert Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş Tem 13, 2011 3:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
HTBAYDAR demiş ki: |
GT modelini 4 senedir falan kullanıyorum. Çok memnun olduğumu söyleyebilirim. Ne yağmurlarda kullandım, hiç ıslanmadı. Yazın çok sıcaklarda da kullandım, yoldayken sıkıntı çıkartmadı. Lakin yaz sıcağında motordan inince herhangi bir çizmenin rahat olabileceğini sanmıyorum. Yalnız yüksek bir çizmedir, uzun yürüyüşler için falan çok rahat olduğu söylenemez. |
teşekkür ediyorum.Bu GT modeli diadora mı yoksa forma mı HTBaydar? _________________ Transalp Oleyyyy!
|
Başa dön |
|
 |
lacivert Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş Tem 13, 2011 3:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
ctolga21 demiş ki: |
diadora gt 44 bir adet motomax stoklarında gözüküyor.
yine aynı modelin bir sene sonraki versiyonu olan Gt2 modelinde de var. aralarında ufak tefek farklar var dikiş ve ek deri parca gibi.
bu ürünü şahsen ben şiddetle tavsiye ederim hem konfor hemde rahatlık olarak muadillerinden daha ucuz ve kalitelidir. Forma Diadoranın üretici firmasıdır. ürünlerin kalitesi konusunda herhangi bir tereddütünüz olmasın . ürünler sertifikalı CE onaylıdır.
motordan indikten sonra ise rahatlıkla yürüyebilirsiniz. Taban olarak kalın görünsede gayet rahat tır.  |
Tolga, sana özel mesaj da yazmıştım, Difi neveda ceket için görüşmüştük, dizlik ve bering eldiven de önermiştin bana o zaman.Kullanıyorum hali hazırda.
Sorum şu: Diadora GT2 44 var mı, ben göremedim.Ekranda sadece 41 var görünüyor.
Varsa eğer , Forma çok şık, Sence Forma mı yoksa Diadora GT 2 mi daha tercih edilebilir.?
Teşekkür ederim.  _________________ Transalp Oleyyyy!
|
Başa dön |
|
 |
|
|