Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
f650GB Katılımcı Üye

|
Tarih: Cmt Hzr 04, 2011 1:01 am Mesaj konusu: f650gs debriyaj sorunu yardım |
|
|
selamlar 2000 model f650gs ime yanlışlıkla katkılı yağ koydum buda debriyajın kaçırmasına neden oldu şuan motora uygun yağı koydum fakat azda olsa kaçırma devam ediyor.debriyaj balatalarını değiştirecem fakat değiştirmeden kurtarma şansım varmı.bilgisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var. |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
motorcuk Kıdemli Üye

|
Tarih: Cmt Hzr 04, 2011 9:34 am Mesaj konusu: |
|
|
Değiştirsen iyi olur ama bir şeyi dene 10 numara açık ince yağ al motora koy çalıştır 2-3 dakika boşalt tekrar ince yağ koy tekrar çalıştır boşalt yani motorun içini çalkala mutlaka faydasını görürsün birde en son iyice süzdür filtreyi mutlaka değiştir kolay gelsin.. _________________
m |
|
Başa dön |
|
 |
Apn Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pzr Hzr 05, 2011 3:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
Benim usta da yanlış yağ koymuştu debriyaj sıyırmaya başladı. Yarı sentetik castrol koydum düzeldi. Gerçi bendeki belki fazla aşındırma yapmadığı için kurtarmış olabilir. |
|
Başa dön |
|
 |
f650GB Katılımcı Üye

|
Tarih: Pzr Hzr 05, 2011 8:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
motorcuk, ustada 1-2 yağ değişiminden sonra düzelir dedi. dediğin çok doğru sağolasın.
Apn, bende usta mağduruyum bana marka verdi bende yağı aldım geldim erttesi gün uyandım işi.bugün çıktığımda kaçırma olayı kalmamıştı bende castrol power1 10 50 koydum..ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.. |
|
Başa dön |
|
 |
ibrahim35 Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pzr Hzr 05, 2011 11:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hocam balataları değiştirmene gerek yok eğer önceden herhengi kaçırma sıkınıtısı olmadıysa.. 10/50 performanslı iyi yağdır yakında düzelir _________________ Eğer hala "Enduro" kullanmıyorsan,motorsiklet kullanmıyorsun demektir.
Ktm 450 EXC |
|
Başa dön |
|
 |
|
|