Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
peacemaker Yeni Üye

|
Tarih: Prş Oca 20, 2011 2:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkür ederim. |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
capoman Katılımcı Üye

|
Tarih: Sal Şub 22, 2011 11:39 am Mesaj konusu: |
|
|
aprilia şuanda ferco motora geçtiğinden buyana bayaa gelişme kaydetti eski sıkıntı ve ilgisizlik kalmadı gibi yeni modellerde yoldaymış bakalım Anadolu yakasında menderes ustaya danışmanızıda öneririm piyasadaki bir çok apriliayı bilir!!! _________________ Aprilia Pegaso Xtrail 650
Aprilia Caponord Etw 1000
Aprilia pegaso 650 ie
Vespa et-4 150 |
|
Başa dön |
|
 |
kawaz34 Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Mar 23, 2011 11:49 am Mesaj konusu: |
|
|
Tenere600 demiş ki: |
Bence uzak durun. |
peacemaker, sevgili Tenere600 az önce ilanla ilgilenen kişiyle konuştum telefonda.arkadaşının motoruymuş ve arkdası yurt dışında oldugu için satışı ile kendisi ilgilenemiyomuş.bu arkadaş arada sırada motoru kullanıyomuş,motor yağ yakmaya başlamış.belli bi olay da yaşanmamış.piston ve silindirin taşlanmasıyla arızanın giderilebilineceğini olmazsa silindir ve pistonların değişmesi gerektiğini söylemiş teknik servis.onun da bildiği bu kadar. sonuçta motorun açılması büyük bi sorun olsa gerek.ne dersiniz?
selam arkadaşım o bahsetmiş olduğun pegaso istanbul damı? birde o arkadaşın telefonu varmı? eger dediğin motorsa bende düşünüyorum o motoru? biraz masraflı bir motor ama bakalım bana telefonu gönderebilirsen sevinirim. |
|
Başa dön |
|
 |
Tenere600 Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pzr Nis 03, 2011 2:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bu motorlardan anlayan birisinden onay almanız şart. Yoksa her ustanın harcı değil bu motorlar.
Ne zamandır sis farları takmıştım kendi motoruma fotoğrafları bugüne kısmetmiş.
 |
|
Başa dön |
|
 |
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|