Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
TDMerhan Tecrübeli Üye

|
Tarih: Sal Mar 01, 2011 9:41 am Mesaj konusu: |
|
|
Sayın komodor,
Başka bir TDM'in sesini dinle ve senin ki ile karşışaltır..30,000 km de o motosiklete sadece Benzin koy ve yoluna devam et, korkma hiçbirşey olmaz
Bu arada ben zincir derken D.I.D X-Ring den bahsettim evt  _________________ Hayat,Hayelleri ertelemek için çok kısadır.... |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
komodor Değerli Üye

|
Tarih: Pts Mar 28, 2011 12:09 am Mesaj konusu: |
|
|
turkizmir demiş ki: |
komodor, dün bir parça için motor servisinden 3 kuşak tamirci bir abimizle konuşurken bana birşey söyledi. Egzantrik gergi otomatiğim bozulup sente atlattırmıştı, bana "" sesinidemi farketmedin"" dedi. bozulup arıza yapacağı zaman bahsettiğin sesi üretiyormuş. Sen acilen Egzantrik Gergi Otomatiği olayına yönel derim.Gözden kaçmış olabilir. |
Canım kardeşim benim ilgine çok teşekkür otomatik gergi mükemmel çalışıyor,hatta tornavidayla bastırıp fazla gererek denedim,ses farketmedi sonra gergiyi sökerek geri almak zorunda kaldım,hatta sibop ayarlarınıda kontrolünü yaptım,herhangi boşluk yok normal ısınma boşluğu haricinde, bakalım eğer bu bir sorunsa yakında bir işaret verecektir,canımsın ilgine teşekkür.. _________________ Hayallerinizi ertelememeniz dileğiyle,,,,,,,,,
---16 ZR 683---2001---Yamaha-TDM 850,,
--532 386 16 39----Hasan Kamil TAŞKIN... |
|
Başa dön |
|
 |
komodor Değerli Üye

|
Tarih: Pts Mar 28, 2011 12:14 am Mesaj konusu: |
|
|
TDMerhan demiş ki: |
Sayın komodor,
Başka bir TDM'in sesini dinle ve senin ki ile karşışaltır..30,000 km de o motosiklete sadece Benzin koy ve yoluna devam et, korkma hiçbirşey olmaz
Bu arada ben zincir derken D.I.D X-Ring den bahsettim evt  |
Doğru diyosun Sayın Merhan kardeşim sağda solda tdm arıyorum valla,belkide bir sorun yok ama işte sinek ufak mide bulandırır derler ya o hesap..selamlar iyi forumlar _________________ Hayallerinizi ertelememeniz dileğiyle,,,,,,,,,
---16 ZR 683---2001---Yamaha-TDM 850,,
--532 386 16 39----Hasan Kamil TAŞKIN... |
|
Başa dön |
|
 |
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|