Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Tarih: Çrş Mar 23, 2011 11:49 am Mesaj konusu:
Tenere600 demiş ki:
Bence uzak durun.
peacemaker, sevgili Tenere600 az önce ilanla ilgilenen kişiyle konuştum telefonda.arkadaşının motoruymuş ve arkdası yurt dışında oldugu için satışı ile kendisi ilgilenemiyomuş.bu arkadaş arada sırada motoru kullanıyomuş,motor yağ yakmaya başlamış.belli bi olay da yaşanmamış.piston ve silindirin taşlanmasıyla arızanın giderilebilineceğini olmazsa silindir ve pistonların değişmesi gerektiğini söylemiş teknik servis.onun da bildiği bu kadar. sonuçta motorun açılması büyük bi sorun olsa gerek.ne dersiniz?
selam arkadaşım o bahsetmiş olduğun pegaso istanbul damı? birde o arkadaşın telefonu varmı? eger dediğin motorsa bende düşünüyorum o motoru? biraz masraflı bir motor ama bakalım bana telefonu gönderebilirsen sevinirim.
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5, 6
6. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız