Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
aerdal Tecrübeli Üye

|
Tarih: Cmt Şub 19, 2011 12:13 am Mesaj konusu: TDM 850 Lastik Seçimi |
|
|
Selam Arkadaşlar;
Malum 1 hafta sonra fuar açılıyor. Dişleri iyi olmasına karşın bayatlayan lastiğimi değiştirmek istiyorum. Şu anda mevcut lastiği enduro deseni gibi, yani kanalları geniş. Bu konuda ne tür ve hangi marka lastik tavsiye edersiniz? Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim. Not: Genelde asfalt yolda kullanıyorum nadir de olsa stabilize yola girdiğim oluyor. _________________ Eskiden ER 5 vardı...
TDM 850... Tork Dostu
850 büyüdü 900 oldu |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
TDMerhan Tecrübeli Üye

|
Tarih: Cmt Şub 19, 2011 3:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
Michelin Pilot Road II
virajda Race makınları bile avlarsın  _________________ Hayat,Hayelleri ertelemek için çok kısadır.... |
|
Başa dön |
|
 |
Misafir Misafir

|
Tarih: Cmt Şub 19, 2011 7:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
ERHAN Hocama takılacan çünkü o eskı pılotlardan |
|
Başa dön |
|
 |
aerdal Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pzr Şub 20, 2011 8:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
armut demiş ki: |
ERHAN Hocama takılacan çünkü o eskı pılotlardan |
Erhan'la tanıştık, sağolsun yardımlarını eksik etmiyor. Bi aksilik olmaz ise Amasya'dan arkadaşlarla fuar'a gitmeyi düşünüyoruz. Fuarın hatırına belki fiyatlar uygun olur düşüncesiyle lastik araştırmasına gittim. Erhan'ın dediği lastikleri inceledim. Teşekkür ediyorum... _________________ Eskiden ER 5 vardı...
TDM 850... Tork Dostu
850 büyüdü 900 oldu |
|
Başa dön |
|
 |
komodor Değerli Üye

|
Tarih: Pts Nis 04, 2011 10:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
Abicim ben geçen sezon seninde dediğin gibi lastiğim iyi olmasına rağmen 6 yıllık diye değişim yaptım, biristondu,yüklendimi patinaja kalkyodu,frene dokunurken hemen sürükleniyodu,baya sertleşmişti neyse metzeler tourance taktım sıcakta olsun yağışta olsun estetik görünüm olsun herşeyiyle mükemmel lastik yola kene gibi yapışyo valla tavsiye ederim...  _________________ Hayallerinizi ertelememeniz dileğiyle,,,,,,,,,
---16 ZR 683---2001---Yamaha-TDM 850,,
--532 386 16 39----Hasan Kamil TAŞKIN... |
|
Başa dön |
|
 |
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|