Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
tittytwister Tecrübeli Üye

|
Tarih: Çrş May 30, 2007 12:44 am Mesaj konusu: |
|
|
Konu açılmışken özel sağlık sigortnız varsa mutlaka acentenize motosiklet kullanıcısı olduğunuzu belirtiniz primler biraz artıyor ama ihtiyaç halinde sorun yaşama riski en aza iniyor _________________ KTM 690 Enduro |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
africadem Tecrübeli Üye

|
Tarih: Çrş May 30, 2007 10:33 am Mesaj konusu: |
|
|
Paylaşım için teşekkürler,Allah kaza-bela vermez inşallah.Olursa da gerekli bilgiler bunlar şüphesiz.Ben hemen tel.i kaydettim  _________________ Ride with the wind...
 |
|
Başa dön |
|
 |
metinagca Katılımcı Üye

|
Tarih: Cmt Arl 15, 2007 6:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
teşekkürler |
|
Başa dön |
|
 |
kandahar Değerli Üye

|
Tarih: Cmt Şub 19, 2011 2:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
bencede çok güzel bir paylaşım olmuş, benim hiç haberim yok,geçen sene eşimle birlikte kaza yaptık,fazla bişeyimiz yoktu bilirsiniz asfalt yanığı,hastaneye gittik ssk mın 119. günü olduğu için eşimfaydalanamadı, bende 120 günü doldursun ssk yı açtırayım demiştim ama işte talihsizlik ilaçlar felan dahil, 300 lira masraf ettik
valla söke söke alırdım hakkımı haberim olsaydı, 15 günde işsiz yatıp cepten yedik.
konu sonsuza dek dursun burda valla, hergün birileri katılıyor aramıza nede olsa.
ha birde biz bilmiyoruzda hastanedeki lavuklarda bilmiyor olayı demekki kapıdan girer girmez neyin var yerine sosyal güvenlğiiniz ne diye soruyorlar ) |
|
Başa dön |
|
 |
lastman Tecrübeli Üye

|
Tarih: Cmt Şub 19, 2011 3:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
Kurumların revizyonu sonucu değişiklikler olmuştur diye düşünüyorum*ssk/sgk,konu hakkında detaylı bilgisi olan var ise bilgi rica edelim,her an hepimizin başına gelebilecek tatsız sürprizleri bertaraf etmek için önemli bilgi... _________________ C.D
İstanbul
Afrika 98 |
|
Başa dön |
|
 |
|
|