Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
SoloDrago Tecrübeli Üye

|
Tarih: Cum Şub 11, 2011 4:23 pm Mesaj konusu: Konya İli nde Motorize Arama Kurtarma Ekibi |
|
|
T.C. Konya Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile Konya Tekerizi Enduro Motor ve Doğa Sporları Kulübü arasında imzalanan protokol ile;
Konya İli sınırları içerisinde faaliyet gösterecek olan ve olası afet ve acil durumlarda diğer kara taşıtlarının ulaşamayacağı coğrafi yerlere ön tespit ve keşif amacı ile birlikte acil malzeme, doktor ve ilk yardım malzemesi taşıma ihtiyacı hasıl olduğunda kullanılmak üzere Motorize arama kurtarma ekibi kurulmuştur.
Türkiye de ender rastlanan örneklerinden biri olan bu yapılanmanın Konya İli nde Motosiklet Camiası adına her ne kadar ihtiyaç olmasını istemesem de hayırlı olmasını diliyorum.
Bu yapılanmanın önemi ise zevkimiz için veya hayat tarzı olarak bindiğimiz motosikletlerin aynı zamanda toplumun hizmetinede sunulabileceğinin göstegesi olması açısından farklılık arzetmektedir.
Konya İli nde Enduro Motor binipte bu oldukça önem taşıyan bu ekipte yer almak isteyen diğer arkadaşların da detaylar için 0532 - 744 0850 nolu telefondan Osman YILMAZ (yani bana) a ulaşmaları yeterli olacaktır. _________________ Motorcumusun Yoksa Herkesten Bir Adım Öndemisin.. Öyleyse Sen Endurocusun..
0532 744 08 50
Şimdilik Bisiklet |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
hercul3367 Tecrübeli Üye

|
Tarih: Cum Şub 11, 2011 6:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
helalolsun osman kardeşim,allah korusun acil durumlar
ve zorda kalan insanlarımız için gerekli bir
oluşumun içinde dostlarımızın katkısı olması güzel bir iştir... _________________ Bahar bulaştı ya hayata, ağaca, suya, içimde öyle bir seyahat kımıldıyor ki, diren
direnebilirsen.Yüreğim bavulunu toplamış çoktan; ruhum sırtlamış çantasını."Uzaklar" çekiyor
içimdeki seyyahın tasmasını.
[img]http://i885.photob |
|
Başa dön |
|
 |
bnongan Tecrübeli Üye

|
Tarih: Cum Şub 11, 2011 6:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
Güzel çalışma, afet durumunda motorsiklet sürücüsü arkadaşlarla çalışmak önemli oluyor. Körfez depreminde özellikle ilaç dağıtımında çok faydası olmuştur motorcuların. Tebrik ederim... Umarım bir çok ilde benzer örgütlenmeler gerçekleşir... |
|
Başa dön |
|
 |
motorcuk Kıdemli Üye

|
Tarih: Cum Şub 11, 2011 11:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
Osman çok faydalı bir çalışma olmuş kolay gelsin diyorum.. _________________
m |
|