Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
tigerblood Kıdemli Üye

|
Tarih: Cum Şub 11, 2011 12:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
e tabiki ispat etmiş.. etmese dediğim gibi çıkmazdı bandlardan kaldırırlardı.. 4 tane motoru test ediyor aynı sınıfa sokuyor tenere ile dl yi.. dergiye göre hangisi neye göre iyi? ben yarışçı değilim test plotuda değilim sonuçta.. onların kullandığı sınırlardada kullanmayacağım.. buda ayrı bi bakış.. şimdi ducati çıktı multistrada bunada enduro diyor ducati..
ben artık dergi yada fabrikaların satış için yaptıkları anlamsız yalanlardan bıktım.. çünkü motor toprak tecrübesi olmayan birçok insan bunları toprağa girmesede enduro diye alıyor.. fabrika enduro diyor topraga girmemiş artılarını eksilerini bilmeyen bir kullanıcı enduro aldım diyor..
toprakta bazı tecrübeleri yaşamış artıları eksileri anlamış insanlar neyin ne olduğunu daha iyi anlıyor..
sonuç neyi seviyorsan ona bin .. _________________

[img]http://i751.photobucket.com |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
TDMerhan Tecrübeli Üye

|
Tarih: Cum Şub 11, 2011 1:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ben Sadece resimleri güzel olduğu için ekliyorum
Enduro veya değil, ben bilmem Toprakçılar bilir..
Ben tatlı Su motorcusuyum
 _________________ Hayat,Hayelleri ertelemek için çok kısadır....
En son TDMerhan tarafından Cmt Şub 12, 2011 1:00 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
 |
ALPGUNESI Tecrübeli Üye

|
Tarih: Cum Şub 11, 2011 5:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
[quote="TDMerhan"]Ben Sadece resimleri güzel olduğu için ekliyorum
Enduro ve değil ben bilmem Toprakçılar bilir..
Ben tatlı Su motorcusuyum
Erhanım güzel fotolar
Adamlar haklı DL az yaktığından hemde bir tarafları yediği için en güzelini yapmışlar boş laflarla torba dolmıcağını ispat etmişler yiyen varsa yapsın diye
Topraga girdim hiçbir artısını görmedim ama eksilerini saymakla bitmez aşırı derecede yorulursun hep düşmemek için çaba sarfedersin ama elinde sonunda düşersin her düştüğünde sen ve motorun zarar görür canın sıkılır sinirlenirsin nerden geldim keşke girmez olaydım dersin uzarda uzar işte...
En güzeli tatlu su motorcusu kardeşim katılıyorum
Bişeyleri ispat etmeye çalışmadan kendi yoluna bakarsın
Benim motorum enduro değildir bilmeyenler için HONDA XL700 Racing DL Racingle aynı katogoride hahahahahaha _________________ Tayfun TA XL 700
İzmir |
|
Başa dön |
|
 |
cagriklv Değerli Üye

|
Tarih: Cum Şub 11, 2011 9:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
Benimde demek istediğim zaten piyasa değeri 21.000 22.000 gibi rakamlarda olan motorlarla neden toprağa girmek istesin insan ha çok enduro yapmak isteyen biri extra olarak bir tane de cross alır dağ tepe taş toprak heryere girer ama vstrom da en az TA kadar yada ona benzer başka motorlar kadar hafif araziye giriyor.Daha ağır koşullarda kullanılacak makina değil zaten bunlar.Bbunlar yol endurosudur.TA nın hafif arazi dışında ne artısı var çok merak ediyorum 3ay xl700 kullandım vstrom'dan tek artısı toprak ve arnavut kaldırımı gibi yollarda sürücüyü yormaması başka artısını bulan varsa yazsınlar öğrenelim. |
|
Başa dön |
|
 |
|
|