Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
__face__ BMW Grubu

|
Tarih: Çrş Şub 09, 2011 11:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
omdero demiş ki: |
özür dilerim yeni gördüm hemen giriyorum kusura bakmayın |
Anlayışın için çok teşekkür ederim...  _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
sond Katılımcı Üye

|
Tarih: Sal Mar 08, 2011 12:28 am Mesaj konusu: |
|
|
çok uzun mesafeler olmasada, ikisinide denedim. vibrasyon açısından çok bir fark görmedim açıkcası. şu an BMW kullansamda, benim tercihim TA yönünde olurdu( honda bayisi yan komşumdurda ) .
V- strom neden düşünmüyorsunuz. titreşim ikisindende azdır. yakıt olarakda bildiğim kadarıyla daha az yakar. Uzun yolda bence ikisindende daha avantajlıdır . yaklaşık 2 sene kullandım, pişman değilim . Artçıyla kullanacaksanız mutlaka değerlendirin... |
|
Başa dön |
|
 |
turkizmir Demirbaş Üye

|
Tarih: Sal Mar 08, 2011 10:12 am Mesaj konusu: |
|
|
aslında şu ,titreşim vibrasyon konularına takılmamak lazım, tabiki titremesi normal ,arabalardaki motor kulağı yokki bunlarda plastik kauçuk takozlar üstüne otursun, şaseye bağlandığı noktalardan. Demir (demir ayıp oldu, metal diyelim) bir iskelet üstüne oturtulmuş boştayken dakikada 1600 devir döndüren torklarına 4000d/d'lerde ulaşan ve anlık gaz açmalarda 7000d/dlere çok kolay ulaşabilen bir aletten bahsediyor ve kullanıyoruz. o titremese bile üstünde rüzgardan kullanıcı sallanır, zorlanır, titrer, kıpırdanır....
Benim F650 ilk aldığımda titremiyordu, yani ellerim karınclanmıyor, bacaklarım zangırdamıyordu, 100bin kilometre sonra zarıltıdan duramaz oldum üstünde, şaseye bağlayan ne kadar vida somun alyen başlı somun varsa sıktım hepsini, kesildi titremesi. demekki bu bağlantı noktaları 1mm oynasa titreşim başlıyor....
titresin, siz bakın düz gidişte yalpa yapmasın, kafasına göre dalmasın, virajda düz gitmeye çalışmasın, freni bastığınızda bükülüyor hissi vermesin.
hayırlısı olsun, her bir marka ürettiği motoru mühendislik harikası olarak üretmiştir, ve bugün dünya denilen mavi bilyada girmedikleri delik kalmamıştır. hepsi kendilerini ispat etmişlerdir bunca yıldır ürettikleri makinalarla ve bir yerden sonra ŞANS faktörü devreye girer. Şanslıysan sorun çıkarmaz, şansın yoksa tamirciden çıkmazsın )
herkesin egzostu sıcak olsun, önümüz yaz yollar bizi bekler.kalın sağlıcakla |
|
Başa dön |
|
 |
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|