Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
ctolga21 Tecrübeli Üye

|
Tarih: Sal Ksm 02, 2010 5:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
onur-35, o masraftan önce muhakkak yağını filitresini değiştir. amortisör kecelerini kontrol ettir. zincir ve dişli grubuna bi bak gerekirse değiştir. lastikelerin DOT (üretim ) tarihlerine bak 2 yılı geçmiş ise kesin değiştir.
bundan sonra elcik , elcik koruma, motor koruma vs başlarsın zevkine göre.
hayırlı uğurlu olsun.
notun dibi: yedek parca ihtiyacında ya _face_ e ulaş çokçok uygun parça bulabiliyor. aklının bi köşesine yaz.  |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
onur-35 Katılımcı Üye

|
Tarih: Sal Ksm 02, 2010 5:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
ctolga21 demiş ki: |
onur-35, o masraftan önce muhakkak yağını filitresini değiştir. amortisör kecelerini kontrol ettir. zincir ve dişli grubuna bi bak gerekirse değiştir. lastikelerin DOT (üretim ) tarihlerine bak 2 yılı geçmiş ise kesin değiştir.
bundan sonra elcik , elcik koruma, motor koruma vs başlarsın zevkine göre.
hayırlı uğurlu olsun.
notun dibi: yedek parca ihtiyacında ya _face_ e ulaş çokçok uygun parça bulabiliyor. aklının bi köşesine yaz.  |
her boş vaktimde gidip bakıcam diyorum motora ama bir yanım acele etme diyor...
elbette alırsam ilk olarak bakımını yaptırıcam filtreler vs,lastiklerini ve zincir dişli takımını değiştiricem araştırarak kendime bir liste oluşturdum yaklaşık 850-900tl tutuyor yedek parça ve aksesuarlar
teşekkürler |
|
Başa dön |
|
 |
ctolga21 Tecrübeli Üye

|
Tarih: Sal Ksm 02, 2010 7:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
listeni birde __face__ e gönder bi de o fiyat versin
ben komple conta setini baya bi ucuza aldım. |
|
Başa dön |
|
 |
kandahar Değerli Üye

|
Tarih: Çrş Şub 02, 2011 1:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
kardeş xt ler sağlamdır,köpek gibidir arıza vermez, ama bi verirse işte ozaman olduğu yerde bırak, parçasını zor bulursun, sıfırı kalıp gibidir alamazsın,ikinci elini zor bulursun oda kütük gibidir.eğer arıza çıkarmazsa al bin ama çıkarsaaa
b...ku yedin.ben alalı iki sene oldu sadece bir kere binebildim bi arıza yaptı, onu hallettim başka patlak verdi, onu yaptık, başka, başka.silsile misali bi tutuldumu tamamdır.bıraktım duruyor şimdi.alan olsa 5000 e hemen verecem.hemde vadeli madeli |
|
Başa dön |
|
 |
pyschotronic Tecrübeli Üye

|
Tarih: Cum Şub 04, 2011 2:25 am Mesaj konusu: |
|
|
şimdi ilk olarak şunu diyeyim..ilk olarak bi araç alacaksan baştan kazanacaksın..bileceksin..herkez mal satıyor..aracı iyi olanda kötü olanda benim malım iyi diyor..onu bi kere söleyimm..haaaaaaaa ondan sonra.. sen kendini bilmezsen aldığın malın boktan olduğunu anlayamazsan asıl o zaman işin iştir..baştan kazıklanmamamk önemli olan...ben Çin Malı Cross a biniyorum.bu motorun parçasını buluyosam ve ayrıca daha 1 hafta önce piston sekman,rektefiye,sibop,vites dişlisi cart curt bulabiliyorsam bence sen sıkıntı çekmezsin kardeşim..
YAMAHA XT almaya niyetlenen birini hevesinisini kırmaya hiç mi hiç niyetiim yok...ben kendi bildiğimi yazıyorumm..
SAYGILAR.. _________________ Bülent ERDİ 05369625577
 |
|
Başa dön |
|
 |
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|