Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
eraykot Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pts Oca 24, 2011 9:26 am Mesaj konusu: |
|
|
hayırlı ugurlu olsun
sıkı bir makinadır.şehire fazla alıştırma derim,ara sıra toprak koklamak ister o makina  _________________ HER MOTOR SÜRÜCÜSÜ KADAR GİDER! |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
TDMerhan Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pts Oca 24, 2011 1:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
Tabanca gibi makina , dikkat et derim hayırlı olsun iyi sürüşler  _________________ Hayat,Hayelleri ertelemek için çok kısadır.... |
|
Başa dön |
|
 |
matcam Tecrübeli Üye

|
Tarih: Çrş Oca 26, 2011 10:04 am Mesaj konusu: |
|
|
Hayırlı olsun, güzel makine. |
|
Başa dön |
|
 |
__face__ BMW Grubu

|
Tarih: Çrş Oca 26, 2011 10:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
TDMerhan demiş ki: |
Tabanca gibi makina , dikkat et derim hayırlı olsun iyi sürüşler  |
Erhan'ıma katılıyorum...
Kazasız belasız... _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
 |
MFY85 Katılımcı Üye

|
Tarih: Sal Şub 22, 2011 2:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
tesekkur ederim herkese ayri ayri valla dediginiz kadar var sıkı..toprak olayina gelince evet gitmek istiyorum ama sanirm 1-2 hafta sonra daha hazir hissedicem gibi arazi icin...
hergun sehiricinde 10-20 km yol yapiyorum trafikte dur kalk fln derken alistim iyice gunluk kullanima...sabahlari baya yoruyor beni ama + 3 tane ayakkabin alti delik oldu bot şart..
şimdilik;
#yag degisti
#yag filtresi degisti
#arkaya bi acerbis stop camurluk geldi
#filtremsi bir sunger yaptik o da sanirim boguyor makinayi simdilik idare ediyorz..
ama korktugum basima geldi yurticinde orjinal hava filtresi bile yok.. plastikleri yok fln
crf 450 nin plastiklerini kullanma dusuncesindeyim yurtdisindan cok guzel ornekler gordum iyi gibi geldi...
birkactane cok guzel ornek vardi ancak simdi bulamadim bulunca koyarim buraya
en azindan kuyruk ve arka yanlari fena durmuyor gibi crf nin daha yuksek yeni tarz duruyo...
şu an acilde direksiyon bilyalarinin degismesi gerekiyor bosluk var biraz tedirgin edio..
supermoto jantlarimi onumuzdeki ay taktiriyorum insallah ozaman rahatlicam su an baya dikkatli gidiyorum ama alişmak için fena olmadi böyle çok dikkatli davraniyorum..bakalim sonumuz hayirli olur insallah... |
|
Başa dön |
|
 |
|
|