Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
2006 yılından bu güne şahsen tanışıp oturup yemek yediğim evimde ağırladığım 5 arkadaşım race tutkusu yüzünden bugün aramızda değiller. yine o günden bugüne simalarını bildiğim ve ismende kulak aşinası olduğum gencecik en az 10 kişide bugün sadece aşırı güven ve aşırı hız tutkuları yüzünden aramızda değiller. Sevgili zaferoz'unda dediği gibi yarışmak için icat edilmiş üretimi tamamen trafiğe kapalı alanlarda kullanılmak üzere yapılmış bir makinayı nasıl olurda lastik bir ayakkabı ile, deri montla bisiklet vari eldivenlerle ve kola takılan kaskla sürmeye çalışırlar akıl sır erecek gibi değil. O yüzden bunca yıldır race makinalara sıcak bakamadım.
Chopper, zaferoz seninle aynı düşüncedeyiz, chopper bir dönem kullandım ve bu makinanın yaşlılıkta keyif için kullanacağım bir tarz olduğuna kanaat getirdim.
scooter tam bir baş belası. dimdik bir rake açısı, minicik lastikler arkadan itişin getirdiği zemine göre düzensiz güç aktarımı sonucu tükürükte bile kayabilme ihtimali olan ve sonuç sürekli yeri öpen sürücü modu. üzgünüm bakkala gitmek için bile kullanmam asla scooter kullanmam diyenlerdenim.
cross, benim zamanıma dönersek cross zaten yoktu.dağ bisikleti bile 1990larda geldi.varolan mopedle, ardında pejo panterler, puchlar sanırım bunlardan daha iyibir cross tanımıyorum ))
ve enduro , iyiki enduro tabiki enduro
herkese keyifli sürüşler dilerim.
Kayıt: Feb 24, 2011 Mesajlar: 57 Nerden: Yalova Armutlu OFFLINE
Tarih: Pzr Mar 20, 2011 11:05 am Mesaj konusu:
Scooter bana iki tekerli olmasına rağmen motor gibi falan gelmiyor,o başka bişey sanki,kahvede sandalyede oturuyor gibi oluyorum,yola sığdıramıyor,virajları dönemiyorum,35 yıldır motor üstündeyim,ama o başka bişey.Saygılarımla.. _________________ Hayallerinizi ertelememeniz dileğiyle,,,,,,,,,
---16 ZR 683---2001---Yamaha-TDM 850,,
--532 386 16 39----Hasan Kamil TAŞKIN...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız