Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
serkan_ant Katılımcı Üye

|
Tarih: Çrş Oca 05, 2011 1:14 am Mesaj konusu: 13000 TL YE USTALAR HANGİSİNİ TAVSİYE EDER |
|
|
Merhaba arladaslar yıllardır 150 cc çin malı bir motor kulanıyorum arasıra arkadasların ybr cbf olsun kullandım ama ufaklar sıktı artık sizce hangisini almalıyım dl ve TA arasında kaldım TA çok yakar diye duydum dl ninde ön kısım hafif oldugu için tahlike olustura biliyormus ve dl de plastik aksam fazlalıgı varmıs ve daha yeni makineymis TA tarihi olan kendini kanıtlamıs bır makine imis ama dl kadar rahat deyıl mıs yanı anlıyacagınız ıyıce arastırıp alıcam senede 18 gün yıllık iznim var uzunyol için ayrıca haftasonlarıda iki gün boşum gezerım yanı ben buyuk makinalar konusunda cahilim ustalarımın tavsiyelerini bekliyorum teşekkür ederim |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
serkan_ant Katılımcı Üye

|
Tarih: Çrş Oca 05, 2011 1:15 am Mesaj konusu: |
|
|
ayrıca motorun km siyle oynanıp oynan madıgını servis anlarmı veya nasıl anlıya biliriz |
|
Başa dön |
|
 |
zaferoz Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş Oca 05, 2011 8:48 am Mesaj konusu: |
|
|
Eski motorum Ta yenisi Dl. İkiside kendini kanıtlamış motorlar şu daha iyi diyemem. Dl biraz daha yol makinası daha 100km de 4,5lt yakar daha performanslıdır(68bg) ama Ta daha yumuşaktır manevra kabiliyeti fazladır 100km de 5,5lt yakar (52bg). Bakarsan ikiside seni ömürboyu taşır bakmazsan ikiside seni yolda bırakır Dl kadar rahat değil derken ne kastettiğini anlayamadım bence ikiside çok rahat motorlar. Artçı ile kullanacaksanız dl biraz daha iyi ama Ta da hepsini yapar. Km ile oynanma çok nahoş bir durum zaten. Bence az km li yerine billindik çok km li bir motor daha güvenilir olacaktır çünkü bunlar 2 silindirli ve çok yüksek devirli olmayan motorlar. Kolay kolay bitmezler. 200-300bin km yi çok rahatlıkla yaparlar. Yurtdışında çok daha fazla rakamlar duymuştum. Bunuda gözönünde bulundur bence. Nihayetinde zor bir seçim kolay gelsin  _________________
 |
|
Başa dön |
|
 |
unique Tecrübeli Üye

|
|
Başa dön |
|
 |
sipsivri Tecrübeli Üye

Kayıt: Mar 21, 2008 Mesajlar: 117 Nerden: Göztepe-İstanbul
|
Tarih: Çrş Oca 05, 2011 6:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
Kendini kasma,TA'dan şaşma  _________________ Engin YALÇINALP - 0 Rh (+)
Honda Transalp - 34 GS 6679
Göztepe - İSTANBUL
http://www.facebook.com/sipsivri |
|
Başa dön |
|
 |
|
|