Önceki başlık :: Sonraki başlık |
bu olayların mantıklı açıklaması nedir? |
çok dikkatsizsin arkadaşım |
|
21% |
[ 4 ] |
nazar var nazar git bi kurşun döktür |
|
47% |
[ 9 ] |
Umut'un ahı tutmuş olabilir çocuğun mendillerini geri ver |
|
31% |
[ 6 ] |
|
Toplam Oylar : 19 |
|
Yazar |
Mesaj |
zaferoz Kıdemli Üye

|
Tarih: Pts Oca 03, 2011 9:55 am Mesaj konusu: nazar mı kaza mı ? |
|
|
Geçen gün motorumla ilgilenmeye karar verdim ve onu yıkamam gerektiğini düşündüm. 5 derecelik havada ellerimi donduran 1 kova su ile önce çamur ve tozlarını akıttım oğlanın. Sonra sıcak deterjanlı su ile her yanını köpürttüm. Ardından hortumla iyice duruladım. Duruladıktan sonra tabiki kuruladım.Kuruladıktan sonra metal aksam ve grenajları cilalayıp parlattım. Plastik aksam ve lastikleri Umut'tan gaspettiğim özel temizleme mendilleri ile temizledim. Touring camı söküp camsil ile temizledikten sonra yerine taktım. Tüm bu işlerden sonra motorumun mat siyah rengi olduğunu farkettim.Sonra anneme giderken ara sokakta yol çalışması olduğu için durup geri manevra yapayım dedim. Arkamda park edilmesin diye konmuş demir çubuğa çarptım. Plakalık ÇAT! diye kırıldı ve yere saçıldı. Çarşı kalabalık tabi insanlar bana bakıyor usul usul top case e koydum. Anneme geldikten sonra motor evin önündeyken belediye ekipleri sulama yapmışlar benim motorda nasibini almış biraz. İçin için kızdıktan sonra eve geldim. Örtüsünü örteyim bari dedim demesine örtüyü indirirken sağ ayna ÇAT! diye kökünden kırıldı. Onuda top case e koydum ve motorumu fazla yıkamamaya kararverdim |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
pyschotronic Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pts Oca 03, 2011 10:25 am Mesaj konusu: |
|
|
ben oy vermiyorum ankete bence hepsi doğrudur
geçmiş olsun zafer....yaa bizlerinde başına gelmedik kaladı dün yaa..noluyo bize yaaa _________________ Bülent ERDİ 05369625577
 |
|
Başa dön |
|
 |
matafix Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pts Oca 03, 2011 10:47 am Mesaj konusu: |
|
|
geçmiş olsun.. bazen herşey en kötü zamanda üst üste geliyor..
neyseki topcase in fazla dolmadan garaja çekmişin makinayı..  |
|
Başa dön |
|
 |
Apn Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pts Oca 03, 2011 10:52 am Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar bu nazar olayı gerçekten de var Bende o sebepten motoru genellikle tozlu çamurlu tutyorum ve sadece dişli zinciri temiz bırakıyorum o da mekanik çalışan aksam olduğu için Birde 2 dikiz aynasında görmemiş usulü camdan koca nazar boncukları asıyorum her aynada 4 - 5 ad var. Tamam oha ama, test ettim ara ara düşüyorlar  |
|
Başa dön |
|
 |
TDMerhan Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pts Oca 03, 2011 11:32 am Mesaj konusu: |
|
|
nazar var nazar git bi kurşun döktür
Geçmiş olsun kardeşim olur ,olur, hemde üst üste gelir aynı gün olur .Bende yaşadım
yarım gün motorumu temizledim yaladım yuttum : )
2008 yılı 9 Eylül korteji vardı . kırmızı ışıkda durdum Jeep çarptı , plakalıgım kırıldı,
yarım saat sonra yolun kenarında durdum ayağımı yere koydum (koyamadım) logarın ızgarası yokdu motorun altında kaldım sağ grenajım çizildi, sinirlendim motoru hızlı kaldırmışım diğer tarafa düştü sol grenaj ve sinayl kırıldı  _________________ Hayat,Hayelleri ertelemek için çok kısadır.... |
|
Başa dön |
|
 |
|
|