Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
aerdal Tecrübeli Üye

|
Tarih: Cmt Arl 11, 2010 10:49 pm Mesaj konusu: TDM 850 ve Arazi |
|
|
Tüm motosiklet severlere selamlar;
Yaklaşık 6 aydır TDM 850 kullanıyorum. Bundan önce Kawasaki ER5 kullandığım için TDM çok konforlu ve rahat bir makine. Aklıma takılan nokta şu. TDM 850'yi arazide kullanabilir miyim? Arazide kullanmaktan kastım Cross motor gibi hoplayıp zıplamak değil. Stabilize ve bozuk satıhlı yollarda, köy yolu vs. de nasıl olur? Dayanıklılığı ne ölçüde? Yazık eder miyim?Görüşleriniz için şimdiden teşekkürler... |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
__face__ BMW Grubu

|
Tarih: Cmt Arl 11, 2010 11:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
aerdal, Öncelikle aramıza hoş geldin demek isterim... Ama Forumlarda, Tanışma bölümüne kendini tanıtarak başlasan ve Sitemizdeki diğer Dostlarımızın da sana hoş geldin deme fırsatı versen... Ne dersin daha güzel olmaz mı?
Anlayışın için teşekkür ederim...
Soruna gelince:
TDM senin bahsettiğin arazı şartlarının çok rahat üstesinden gelir; en fazlası, bir süre sonra gidon rulmanlarını değiştirirsin; onları da ağır iş rulmanları ile değiştirdiğinde sorun hepten biter.. İyi sürüşler... _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
 |
ctolga21 Tecrübeli Üye

|
Tarih: Cmt Arl 11, 2010 11:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
aerdal, __face__ arkadaşımıza katılıyorum.
arazide herhangi bi sorun yaşamazsın. zaten arazı şartlarında gidebileceğin hız belli. eh biraz da dikkat ettinmi hiç bi sorun yaşamazsın  |
|
Başa dön |
|
 |
aerdal Tecrübeli Üye

|
Tarih: Cmt Arl 11, 2010 11:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
Haklısın Biraz balıklama girdiğim için affınıza sığınıyorum...Hemen ilgili yerde kendimi tanıtacağım...
Mesajın için teşekkür ederim. Çünkü TDM için enduro makine değil diyenlerin dayanak noktalarından biri de egzostlarının aşağıda olması...Ben doğayı seven biri olarak motosikletiminde bana eşlik etmesi mutlulukların en büyüğü olacaktır. |
|
Başa dön |
|
 |
__face__ BMW Grubu

|
Tarih: Pzr Arl 12, 2010 1:08 am Mesaj konusu: |
|
|
aerdal demiş ki: |
TDM için enduro makine değil diyenlerin dayanak noktalarından biri de egzostlarının aşağıda olması... |
Evet egzoz konusu doğru bak, aslında Enduro olmadığını gösteren başka yönleri de var ama, konu etmeye değmez... İşin özü TDM senin yapmak istediklerini yapacak kapasitede bence... _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
 |
|
|