Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
cemt55 Kıdemli Üye

|
Tarih: Cum Ksm 12, 2010 1:53 am Mesaj konusu: |
|
|
Ahmet hocam, sahalara dön artık. Motora binmedikçe ihtiyarlıyorsun bence...
bayramda kamp atalım ne dersin? _________________ ''Tüm yollar ENDURO'ya çıkar.''
Cem TOPAÇ / XTZ 660 TENERE
''Dağ Keçimi Özlüyorum'' |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
koseogluu Katılımcı Üye

|
Tarih: Cum Ksm 12, 2010 11:48 am Mesaj konusu: |
|
|
Tek kelime ile katılıyorum. Başak bile yüklendikçe boynunu eğermiş. Çok biliyoruz bazen oysa ki susmak gereken anı iyi yakalamak gerekir. Ancak camiada sıkıntı çok olsada bu sevdadan vazgeçmeyeceğim. çok gidip geldiğim anlar oldu. benim yerim değil buralar dediğim. ancak herkes kendini bilir. Çıkıp bir saat gezince tadı anlatılmaz bir haz doğar içime. Motorsiklet konusunda bir sınırlama tanımam kimseyi yargılamam. Bu hobidir zevktir. Endurocuyum, racingciyim, choopercıyım. Başta insan olmak dost edinmek camiyanın değerini bilmek ve bu iki tekerin sorumluluğunu iyi taşımaktır hedefim. Hepinizi çok seviyorum. Tanıdığım tanıyamadığım gönüldaşlarıma selamlar saygılar.
koseogluu... _________________ koseoglu... A rh(-) |
|
Başa dön |
|
 |
kawabata Katılımcı Üye

Kayıt: Nov 06, 2010 Mesajlar: 17 Nerden: Bostancı - İstanbul
|
Tarih: Cmt Ksm 13, 2010 10:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
Kısa motorcu hayatımda pek çok başka motorcunun yardımını gördüm.Bazen belki biraz ukalaca ama genelde sıcakkanlı yardımlardı bunlar. Belki hiç dernek yöneticisine denk gelmediğim için bu kadar şanslıyımdır Ama genel olarak -biraz da kısıtlı sayıda insandan bahsediyor olduğumuz için- kaliteli ve iyi niyetli bir motorcu camiamız olduğunu düşünüyorum.
Gerçi motora binme işini fazla abartıp, kendini motoru ile özdeştirmiş kişiler de gördüm, özellikle sana motorun kadar değer verip, kendilerine de motoruna ödediği para kadar değer verilmesini isteyen tipler bunlar. Ama malınla mülkünle var olmak sırf bu insanlara değil, tüm topluluklara ait bir zaafiyet maalesef. Gene de bu camiadaki arkadaşları insani değerlere daha yakın görmekteyim nedense.
İyi akşamlar _________________ Özgür BARIŞKAN
96 Honda Transalp
37 yıllık yaşam ve 2 yıllık motor tecrübesi. |
|
Başa dön |
|
 |
|
|