Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
GITMEKLAZIM Katılımcı Üye

|
Tarih: Sal Ksm 09, 2010 10:53 pm Mesaj konusu: F 650 GS KM VE HIZ GÖSTERGESİ ÇALIŞMIYOR |
|
|
Merhaba,
4-5 ay önce aldığım motorum da durup dururken km saati çalışmamaya ve aynı zamanda hız göstergesi çalışmamaya başladı.Çeşitli sebeplerden olabileceği söylendi ama en mantıklısı abs sensörü mü ne varmış ve onun belli bir mm de aralığının olması gerekiyormuş veya sensör bozuk olabilirmiş.
Bu arıza için mutlaka borusan a mı gitmem gerekiyor yoksa güvenilir ustalarımızda halledebilir miyiz? Cevaplarınız lütfen "usta" cevabını verin:) _________________ MİLLETLER ÖLEBİLDİKLERİ KADAR YAŞAMA HAKKINA SAHİPTİR....Atsız |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
__face__ BMW Grubu

|
Tarih: Çrş Ksm 10, 2010 1:16 am Mesaj konusu: |
|
|
GITMEKLAZIM, Dostum evet sanırım arka ABS sensörü ile ilgili bir durumdu..
Forumlarda bu bir yerde geçmişti diye hatırlıyorum sanki; bir araştırsan...
Bulamazsan beni bir arayıp hatırlatsan, biraz soruştururuz olmadı...
Ben kara sistem makine hastasıyım diye boşa demiyorum...  _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
 |
MesutKORKMAZ Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş Ksm 10, 2010 9:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
Benim de arka ABS sensorum bozuk ve km sayacı ile hız göstergesi çaışmıyor.
Nedeni ise hız bilgisini arka ABS sensöründen okuması. Durduk yerde bozuldu benimki de.
Yenisi Borusan'da yok. 60Euro ve Almanya'dan gelecek, 1 ay sürer demişlerdi. Ben de ABS siz geziyorum şimdi. _________________ BMW F650GS
05324625892
 |
|
Başa dön |
|
 |
turkizmir Demirbaş Üye

|
Tarih: Prş Ksm 11, 2010 10:09 am Mesaj konusu: |
|
|
Allah'tan şu sensör arıza yaptığında kafasına göre abs sistemini yada başka bir sistemi devreye sokmuyor. Elektronik motorda konfordur belkide ama mekanik sistem yine vazgeçilmez. en büyük arızası kopması, oda zaten hangi köye girseniz sanayisinde traktörcüsünde bir kilometre teli mutlaka bulunuyor.eviyorum ben bu F650'yi. birde şu bmw'nin parça getirmesi ile ilgili dikkat ettiğim bir konu var. BEnim parçalarımın çoğu değil hatta tamamını BMW ÖZGÖRKEYDEN alıyorum. net bir haftada getiriyorlar,heleki benim moturum üretimden kaldırılmış 12 yaşında bir makina, sırf gıcıklığına olur olmadık minicik plastik parçalarını bile sipariş ediyorum,adamlar tam 1 hafta içinde parçayı getiriyorlar.parça siparişi olan bence izmir özgörkeyi arasın. |
|
Başa dön |
|
 |
GITMEKLAZIM Katılımcı Üye

|
Tarih: Cum Ksm 12, 2010 8:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
c.tesi yada pazar günü bayram için memlekete gideceğim.Bu abs sorunu falan benim için ekstra bir sorun çıkarmaz değil mi? ve ayrıca ilk uzun yolum olacak daha önce şile - ağva yaptım. küçük cc tecrübem fazla ama 650 cc deki tecrübem 1000 km şehiriçinde kullandım ama uzunyol da rahat olur muyum?
manisa-akhisar a gideceğim yollarımızın güzel olması beni rahatlatıyor  _________________ MİLLETLER ÖLEBİLDİKLERİ KADAR YAŞAMA HAKKINA SAHİPTİR....Atsız |
|
Başa dön |
|
 |
|
|