Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
SoloDrago Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pts Ksm 08, 2010 12:27 am Mesaj konusu: KTM 640 LC4 Adventure Servis Kitapçığı |
|
|
Selam..
2006 model 640 Adventure servis kitapçığı lazım arkadaşlar.. Yurtdışı sitelerinden satın alınması mümkün görünüyor ama bana ulaşması vakit alacak. Internet den download edebilceğim link veya fotokopisini gönderebilecek arkadaş vs vs az biraz acil çözüm lazım. Makine yeni geldi ve bakımını yapmam gerekiyor binmeye başlamadan önce.
Yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim. _________________ Motorcumusun Yoksa Herkesten Bir Adım Öndemisin.. Öyleyse Sen Endurocusun..
0532 744 08 50
Şimdilik Bisiklet |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
__face__ BMW Grubu

|
|
Başa dön |
|
 |
SoloDrago Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pts Ksm 08, 2010 1:53 am Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkür ediyorum... _________________ Motorcumusun Yoksa Herkesten Bir Adım Öndemisin.. Öyleyse Sen Endurocusun..
0532 744 08 50
Şimdilik Bisiklet |
|
Başa dön |
|
 |
__face__ BMW Grubu

|
Tarih: Pts Ksm 08, 2010 2:04 am Mesaj konusu: |
|
|
SoloDrago demiş ki: |
Teşekkür ediyorum... |
 _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
 |
SoloDrago Tecrübeli Üye

|
Tarih: Sal Ksm 09, 2010 12:22 am Mesaj konusu: |
|
|
Selam..
Operasyon tamamdır. Makine genel hatları ile elden geçti şimdi tıkır tıkır çalışıyor daha doğrusu gümbür gümbür çalışıyor.
Küçük Bir Not: Konya da yaşıyorum ve genelde tüm motosiklet kullanıcılarının yaşadığı servis usta problemlerini dibine kadar yaşadım yakın bir zaman öncesine kadar. Baktım olmayacak garaj yapmak için küçük bir dükkan tuttum ve şu anda kullandığım tüm makinelerin her türlü bakımını kendim yapıyorum iyi de oluyor işin aslı... İşin özü yolu Konya ya düşüp de bu konuda herhangi bir şeye yardıma ihtiyacı olan herkese açık garaj. Hem eğleniyoruz akşamları hem de işimizi görüyoruz. _________________ Motorcumusun Yoksa Herkesten Bir Adım Öndemisin.. Öyleyse Sen Endurocusun..
0532 744 08 50
Şimdilik Bisiklet |
|
Başa dön |
|
 |
|
|