Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
__face__ BMW Grubu

|
Tarih: Cmt Ekm 23, 2010 8:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
posedon35 demiş ki: |
Bu koruma demiri çok etkili görünmüyor, yani dikkar ederseniz manyeto ve debriyaj kapakları koruma altında değil.Bilemiyorum ama bence kendin bilen birine tasarlatırsan daha güvenli olur diye düşünüyorum. |
Bu konuda haklı gibi görünüyorsun! belki fotonun açısından kaynaklıdır ama, bu açıdan sanki dediğin gibi..
bu koruma demirinin bağlantı kulaklarını baz alıp, acık geliştirmende fayda olabilir boru kıvrımlarını...  _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
ceritip Yeni Üye

|
Tarih: Sal Ekm 26, 2010 10:11 pm Mesaj konusu: teşekkürler |
|
|
arkadaşlar çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için saygılarımla |
|
Başa dön |
|
 |
okanakcay Değerli Üye

|
Tarih: Çrş Ekm 27, 2010 10:08 am Mesaj konusu: |
|
|
Volkan ın motorundaki demir yeterli gelir, zaten kle de elcik koruma var düşme anında onlar motorun darbe almasını engeller. (arazi de kaç km ile düşülebilirki) _________________ bir aşktır motosiklet. tatmayan bilemez.
Okan AKÇAY |
|
Başa dön |
|
 |
posedon35 Tecrübeli Üye

|
Tarih: Çrş Ekm 27, 2010 5:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
okanakcay demiş ki: |
Volkan ın motorundaki demir yeterli gelir, zaten kle de elcik koruma var düşme anında onlar motorun darbe almasını engeller. (arazi de kaç km ile düşülebilirki) |
Valla bu konu kişiden kişiye değişir )) ben 2 kere yumuşak düştüm ama daha hafif düştüğüm bir keresinde karteli deldim |
|
Başa dön |
|
 |
estikey Değerli Üye

|
Tarih: Çrş Ekm 27, 2010 11:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
posedon35 demiş ki: |
okanakcay demiş ki: |
Volkan ın motorundaki demir yeterli gelir, zaten kle de elcik koruma var düşme anında onlar motorun darbe almasını engeller. (arazi de kaç km ile düşülebilirki) |
Valla bu konu kişiden kişiye değişir )) ben 2 kere yumuşak düştüm ama daha hafif düştüğüm bir keresinde karteli deldim |
bana görede yeterli gibi duruyor. ancak düşerse ve düştüğü yerde taş veya herhangibir çıkıntı varsa ve o da korumanın olmadığı alana denk gelirse zarar verebilir o tür bir dururumla da karşılaşırsak kaderin önünde boynumuz kıldan ince
mühim olan cana bişi gelmesin çok fazla mala değer veripte paronayaklaşmaya gerek yok diye düşünüyorum  _________________ Volkan
özetle; KLE 500 |
|
Başa dön |
|
 |
|
|