Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Kayıt: Oct 07, 2008 Mesajlar: 443 Nerden: mersin/BOZYAZI OFFLINE
Tarih: Cum Arl 11, 2009 10:55 pm Mesaj konusu:
psile2, arkadaşıma aynen katılıyorum.bu yazı insanları sınırlayıcı kurallardan daha çok,özgün bakış açısı kazandırmaya yönelik güzel bir çabadır.murat şahini tebrik ederken kesinlikle tanışma isteğimide iletirim. _________________ Bahar bulaştı ya hayata, ağaca, suya, içimde öyle bir seyahat kımıldıyor ki, diren
direnebilirsen.Yüreğim bavulunu toplamış çoktan; ruhum sırtlamış çantasını."Uzaklar" çekiyor
içimdeki seyyahın tasmasını.
[img]http://i885.photob
Kayıt: Jul 03, 2008 Mesajlar: 565 Nerden: İSTANBUL OFFLINE
Tarih: Pzr Oca 03, 2010 3:21 am Mesaj konusu:
okunması gereken ve önemli ayrıntılar içeren bir konu.
elbette, geziyi yapan kendi düşüncelerini de katarak özgün
bir gezi raporunu, gezilerine ekleyebilir.
tüm sürücülerin, gezilerini diğer üyelere aktarırken
özgün bir rapor eklediğine çok az tanık oldum.
salt fotoğraf yayınlamakla, sadece görüntü paylaşmış oluyoruz.
oysa o yörelerle ilgili gezi programı yapmak isteyen arkadaşlara
bilgiler de aktarmak gerekir.
bu açıdan 'gezi raporu nasıl yazılır' konusunu önemsemeliyiz.
murat beyin konu ve anlatımı gerçekten sağllam bir alt yapı ve tecrübe gerektiriyor. üzerine ekleme yapmak ve eleştiri yapabilmek için ondan daha iyi olmak gerek. ben çok şey öğrendim ve bunu uygulayarak herhangi bir paylaşım yapmasam da kendime günlük albüm oluşturacağım. birine 3 kelimelik bir şey öğretmek için belki de o kunuda insanın defalarca hata ve burnunun sürtmesi gerekiyor. bunları yaşamadan bir şeyler alabilirseniz siz o olumsuzlukları yaşamazsınız. vermiş oldugu ilham ve öğretisinden dolayı murat beye teşekkür ediyor emeğine saygı duyuyorum
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız