Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
valla güzel bir hobi benim imkanım olsa makinayı ayda bir indiririm sanırım
Umut beni tanıdın mı? Eray Kotooğlu desem, Küçük park desem, Akü sorunu desem
Tarih: Sal Ekm 19, 2010 8:04 pm Mesaj konusu:
Vallahi helal olsun çözümünüz süper olmuş. Bende eski motosikletimde yağ kaçağından dolayı mıknatısın altındaki keçeyi değiştirmek için bu mıknatısı sökmeye çalışmış ve uzun süre de uğraşmıştım. Bende sizin gibi piyasadaki çektirmelerle sökememiştim. Bir motosiklet servisine durumu anlatmıştım onlarda bana uygun fiyata çeşitli motosikletlere uyacak 4-5 parçalık bir çektirme seti satmışlardı halen saklarım. problemi de böyle çözmüştüm. Ama sizinkide nerdeyse birebir orjinal çektirme gibi olmuş. Tekrar helal size.
Ayrıca topik de süper her gün takip ediyorum benim gibi servislere pek güvenmeyip motosikletinin çoğu problemini kendi halledenler için bulunmaz nimet. _________________ honda transalp xl650v
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız