Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
COOLFEAR Katılımcı Üye

|
Tarih: Çrş Eyl 29, 2010 10:52 pm Mesaj konusu: Merhaba herkese Motorcular:D |
|
|
Öncelikle herkese merhaba deyip biraz kendimden ve Babamdan bahsedeyim. Neden babam dedim!!! çünkü uzun yıllar kendisi motor almama engel olmuş(yaklasık 12 sene:salut:) olup fakat bu sene itibari ile kendini tutamayıp sonra '' Keşke 10 sene önce alsaydım:pr: diyen bir insan. Ahhhh baba neden beni önceden dinlemedin:queen:.Herneyse yaklaşık 3 aydır motor sahibiyiz işlerimizin düzensiz temposu nedeni ile gerek gece ,gerek gündüzümüz olmadığı için her fırsatta motora binip acemiliğimizi atmaya çalışıyoruz:cherry: .Kendisi yani babam yaklasık 3bin km bende 2 bin km kadar yol yapmış durumdayım (malesef ehliyet sınavını gecen hafta bitirdik:D) yani halen acemiyiz:D sizlerle tanışmak ve paylaşmak istedim .Bu arada resimlerdede görüceksiniz içimde bitmez tükenmez geceleri rüyama giren bir KTM 990 sevdası var ki Kaskını almak kısmet oldu kısmetse kendisinide alıcam neyse:D amatörlüğümüzü ben 98 model Transalp babam ise 2007 shadow acele atıyor çok uzatmadan sizi resimlerle bırakıp ilk buluşmada tanışmak isteriz güzel sürüşler
Kendisi KTmin turuncusuna kendisini kaptırı verdi
sağdaki ben 190 100kg:D KTM kaskımla ahhh KTM
babam sinek yutmaktan bıkıp önüne tur camı aldığı vakit:queen:
inatla sort giyme deyip daha sonra egzosttan ayağını yaktığı vakit (artıkk pantolon giyiyor:D)
 |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
__face__ BMW Grubu

|
Tarih: Prş Eyl 30, 2010 8:36 am Mesaj konusu: |
|
|
COOLFEAR, Ailesine hoş geldin...
Katılımlarını beklerim...
Baba'nın da, :Sen'in de tekerleriniz düz bassın, kaskınız yere gelmesin... _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
 |
Umut_YILMAZ Tecrübeli Üye

|
Tarih: Prş Eyl 30, 2010 8:49 am Mesaj konusu: |
|
|
Süpersiniz aramıza hoşgeldiniz. Motorlarınız da sizler de pırıl pırıl parıldıyorsunuz.
Yeniyiz dediniz diye sadece küçük bir uyarım olacak. Kasklar, bellikler, diz korumalar, montlar ileride çok dikkatli ve bilinçli sürücüler olacağınıza dair bilgiler zaten. Fakat fotolarda gördüğüm kadarıyla şortlar ve günlük giyimimizde kullandığımız bağcıklı ayakkabılar var. Ne olur koruyucu ekipmanlarınız tam olmadan yola çıkmayın. En kısa zamanda motosiklet kullanımı için özel olarak yapılmış bir pantolon bir bot bir de eldiven edininiz. Varsa ne aala, lütfen kullanınız.
Ayrıca emin olun A2 ehliyet sadece bir belge. Bol bol okuyarak, usta ve aklı başında sürücülerin anlattıklarını dinleyerek ve eğer uygun olursanız sürüş eğitimi alarak sürüş becerilerinizi arttırın. VE ne olur bir süre sınırlarınızı zorlamayın.
Yollara ve aramıza hoşgeldiniz.
(Ah baba ahhhh ) _________________ RIDE&LIVE
KLE500
GSX650F
TRANSALP XL650V
TENERE XTZ 660
DL 1000
  |
|
Başa dön |
|
 |
zaferoz Kıdemli Üye

|
Tarih: Prş Eyl 30, 2010 10:20 am Mesaj konusu: |
|
|
Ailemize ailecek hoşgeldiniz COOLFEAR babanıza ve size benden Sitemizdeki eğitim yazılarını okuyabilirsiniz size faydası olacaktır. Bunun dışında 2000km yol tecrübesi eğitim almak için çok ideal. Hem öğretileri anlayacak kadar tecrübe sahibisiniz hem de varsa yanlışları ( alışkanlık olunca düzeltmek zor olur ) düzeltebilecek kadar da yenisiniz. Bence mutlaka ve mutlaka eğitim alın farkında olmadığınız çok şeyin olduğunu anlayacak böylece bilinçli ve daha keyifli bir biçimde motor kullanacaksınız.
motorlarınıza güle güle binin
İzmirden selamlar |
|
Başa dön |
|
 |
bora33 Tecrübeli Üye

|
Tarih: Prş Eyl 30, 2010 11:02 am Mesaj konusu: |
|
|
hoşgeldiniz  _________________ One Life.Live It. |