Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Kayıt: Nov 01, 2007 Mesajlar: 268 Nerden: İstanbul OFFLINE
Tarih: Prş Eyl 02, 2010 10:51 pm Mesaj konusu:
Arkadaşlar tanıştığımıza memnun olduk. Güzel bir akşamdı. Organize edenlere teşekkürler. Çıkışta bizim motorun altına muz kabuğunu kim koydu? Şaka bir yana kaldırmaya yardım eden arkadaşlara teşekkürler _________________ f650cs
Kayıt: Dec 02, 2009 Mesajlar: 703 Nerden: İstanbul OFFLINE
Tarih: Cum Eyl 03, 2010 8:23 am Mesaj konusu:
Arkadaşlar katılan herkese teşekkürler! Güzel bir toplantı oldu, bayağı kalabalıktık. Hatta masa o kadar uzundu ki, diğer uçtaki arkadaşlarla pek konuşamadık! Bir dahaki sefere "yuvarlak masa motorcuları" şeklinde bir formasyon öneriyorum!
tahatrek demiş ki:
Arkadaşlar tanıştığımıza memnun olduk. Güzel bir akşamdı. Organize edenlere teşekkürler. Çıkışta bizim motorun altına muz kabuğunu kim koydu? Şaka bir yana kaldırmaya yardım eden arkadaşlara teşekkürler
Geçmiş olsun! Nazar değdi, nazar! _________________ TA '07 (Anya)
Kayıt: Jan 08, 2010 Mesajlar: 112 Nerden: İstanbul/Kıyıkışlacık/Selçuk OFFLINE
Tarih: Cum Eyl 03, 2010 9:12 am Mesaj konusu:
tahatrek demiş ki:
Arkadaşlar tanıştığımıza memnun olduk. Güzel bir akşamdı. Organize edenlere teşekkürler. Çıkışta bizim motorun altına muz kabuğunu kim koydu? Şaka bir yana kaldırmaya yardım eden arkadaşlara teşekkürler
Kayıt: Nov 01, 2007 Mesajlar: 268 Nerden: İstanbul OFFLINE
Tarih: Cum Eyl 03, 2010 9:27 am Mesaj konusu:
yok çok şükür sağa yatmaya başlayınca zorlamadan bıraktım çantaların üzerine indi bizde zaten bir şey yoktu... aslında kaldırımdan direk inseydim daha kolay olacaktı ama ben çıkıştaki sol taraftan o dar yerden geçmeyi denedim.. neyse çok güzel bir toplantı oldu bir dahaki sefere yuvarlak masa fikri de güzel. _________________ f650cs
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız