Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Foto Galerimizi nasıl buldunuz? |
Çok beğendim |
|
84% |
[ 59 ] |
Fena değil |
|
11% |
[ 8 ] |
Daha iyi olabilirdi |
|
4% |
[ 3 ] |
Hiç beğenmedim |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Toplam Oylar : 70 |
|
Yazar |
Mesaj |
zaferoz Kıdemli Üye

|
Tarih: Cum Ağu 27, 2010 1:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sözcüklerin anlatamadığı resimlerin arasından en güzel ve ilgi çekicilerini ayırarak özet oluşturulması çok güzel bir fikir. Elinize sağlık. Bu güzel çalışmada tuzumuz olabilirse de ne mutlu bize  |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
TA6B Yamaha Grubu

|
Tarih: Cum Ağu 27, 2010 3:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
Enduromann demiş ki: |
Göksin Bey, emeginiz icin büyük saygi Begenecekmisiniz ne demek harika bir fikir ve calisma.
Tesekürler |
Ben teşekkür ederim hocam. Forum derinliklerinde kalmış o kadar güzel resimler var ki hepsi birer sanat eseri niteliğinde ve aralarından seçim yapmak inanın çok zor.
Umut_YILMAZ demiş ki: |
Çok güzel olmuş Gökşin Ağabey ellerinize sağlık. Yapıcı bir öneri de getirmek isterim. . Bu galeriyi ana başlıklara ayırsak güzel olur mu? |
Sevgili Umut bu galeri haricinde kişisel ve gezi resimlerinin paylaşılabildiği - bahsettiğin gibi kategorize edilebilen ÜYE FOTOĞRAFLARI diye bir modül yükledim. Bu bölümde dileyen istediği fotoğrafını albüm şeklinde oluşturabilir ve herkesle paylaşabilir. Üstelik yorumlara da açık...
Ben ve Volkan 1-2 resim atarak başlangıcı yaptık devamını siz getirin. Bence bu da çok hoş oldu
zaferoz demiş ki: |
Sözcüklerin anlatamadığı resimlerin arasından en güzel ve ilgi çekicilerini ayırarak özet oluşturulması çok güzel bir fikir. Elinize sağlık. Bu güzel çalışmada tuzumuz olabilirse de ne mutlu bize  |
Evet haklısın Zafer hocam hafızalarımıza kazıdığımız bu fotoğraflara her geçen gün yenileri eklenecek ve zaman içerisinde görsel bir şova dönüşecek eminim. Bilgisayar başındayken slayt gösterisi yaparak izlediğim zaman günün bütün stres ve yorgunluğunu atıyorum Sizlerden yeni fotoğraflar bekliyorum hadi bakalım  _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
 |
|
Başa dön |
|
 |
__face__ BMW Grubu

|
Tarih: Cmt Eyl 11, 2010 1:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
Gökşin Abicim eklediğin yeni fotolarda 10 numara...
çok güzel ve bence gerekli bir çalışma oldu...
Eline, Gönlüne sağlık... _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
 |
zaferoz Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş Ekm 06, 2010 12:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bilgisayarımın ekran koruyucusu gibi çalışıyor pek güzel resimler çekenlerin ve de bunu birleştiren Gökşin Abinin eline sağlık....... |
|
Başa dön |
|
 |
__face__ BMW Grubu

|
Tarih: Pzr Ekm 10, 2010 12:47 am Mesaj konusu: |
|
|
TA6B, Abicim alışkanlık yaptı bu fotolara tekrar tekrar bakmak...
her seferinde bir kere daha zevk almak ve yeni fotolar var mı diye bakınmak çok güzel...
Hay Aklınla ve Gönlünle bin yaşa ne iyi ettin de yaptın şu albümü...
Saygılar... _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
 |
|
|