Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
__face__ BMW Grubu

|
Tarih: Pzr Ağu 15, 2010 10:11 am Mesaj konusu: |
|
|
kendi adıma konuşmak istiyorum:
motosikletime gezmek amaçlı binerim... Hee gazladığım, viraj yaptığım olmuyor mu? yalana gerek yok oluyor elbet! %90'ı seyahattir yaptığım kilometrenin...
ve kısaca şunu söylemek istiyorum
"HAYATTA KALMAK, UZUN YILLAR MOTOSİKLETE BİNMEK İSTİYORUM VE ONA GÖRE SÜRÜYORUM! "
Saygılar... _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
Triumph Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pzr Ağu 15, 2010 1:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
çok güzel bir konuya değindiniz... _________________ HÜSNÜ ÇAKAR
efsane satıldı ruhu yüreğimde saklı TRİUMPH daytona 650cc (efsane baba yadigarı) |
|
Başa dön |
|
 |
Navihawk Kıdemli Üye

|
Tarih: Sal Ağu 17, 2010 7:34 am Mesaj konusu: |
|
|
Kendi aptalliklarini kabullenemeyip egolarina yenik düşenler işin en kolay yanını seçerek maalesef bütün suçu hemen şeytanin üstüne yıkıvermekte yada bu Marka işi bilmiyor bu modelde hayat yok diyerek hazirlanmasinda emeği geçen yüzlerce mühendis ve teknisyene bok atarak onlari infaz edivermektedirler.
Aslında hepimiz çok iyi biliyoruz ki birçok profesyonel bile zaman zaman egolarina yenik düşebilmekte ''binlerce kez yapmıştım, yine yapabilirim'' saplantisiyla zarar görebilmektedirler.Zaten tecrübede limitlerini bilmekle alakalı değilmidir.Son olarak senin çok hoşuma giden bir lafınla olaya teşekkür ediyorum sevgili Alpaslan hocam.''iyi eğitilmiş REFLEKSLER, şanstan hızlıdır'' _________________ Yamaha Touching Your Heart
M.Teoman(X-Max'06)UlUtaş
Safety First then RIDE!
Seni hiç unutamadım ELENOR |
|
Başa dön |
|
 |
|
|