Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Kayıt: Jun 21, 2008 Mesajlar: 519 Nerden: Ankara-Çayyolu OFFLINE
Tarih: Sal Ağu 10, 2010 10:19 am Mesaj konusu:
Arkadaşlar Pelletizer Adnan abiden haberi olan var mı?
Dün ve bugün aradım, telefonu çalıyor ama ulaşamadım. Geri de dönmedi bana. _________________ BMW F650GS
05324625892
Kayıt: Aug 05, 2008 Mesajlar: 1658 Nerden: Kuzey Ege OFFLINE
Tarih: Çrş Ağu 11, 2010 1:36 pm Mesaj konusu:
Dün sabaha karşı (04.45) eve sağsalim döndük.Bir gün önce hopadan saat 08.00 gibi hareket ettik rizederde Şefik ustam malüm debriyaj arızamızla sağolsun tekrardan ilgilendi yaklaşık 1750 km yolu konaklamasız ,artçılı vede yüklü olarak tamamlayabildik..Ramazan ve Başbakanın Rizeye geleceğinden trafiğe (bozuk debriyajla) sorun olacağından yolumuzun üzerinde endurocu com motorcu dostlara uğrayamadım inşallah başka müsait zamanlarda görüşebiliriz.
Bu gezide ilgi ve alakalarını ,yardımlarını ,dostluklarını esirgemeyen sayın Rizeder üyelerine ve Trabzon motosikletten Jawa Ali, Dursun başkan ve arkadaşlara,Samsundan telefonla arayıp soran sevgili Gökşine ,değerli kardeşim Murat Köseoğluna ve sitemiz üyelerine ayrı ayrı teşekkür ederim.syg _________________
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3 ... 9, 10, 11
11. sayfa (Toplam 11 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız