Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Kayıt: Aug 05, 2008 Mesajlar: 1658 Nerden: Kuzey Ege OFFLINE
Tarih: Cmt Ağu 07, 2010 9:15 pm Mesaj konusu:
MesutKORKMAZ demiş ki:
Ah be Adnan abi Bursa'dan gececegini neden soylemedin sen bana? Tatilde oldugum icin forumlara da pek bakamadim. Bilseydim Bursa'dan gececegini karsilardim sizi.
Neyse artik Ankara'da karsilarim.
Mesut merhaba
Dönüş yolum sanırım bolu bursa olacak bu gidişle nedenmi?debriyaj sorun çıkarttı bir kaç gündür hidrolik debriyaj merkezlerinde sorun var bu akşam üzeri Rizeder üyesi Şefik ustam arızayı gidermeye çalıştı yağını değiştirdik temizliğini ne gerekiyorsa sağolsun yaptı lakin merkezin tamir takımı elimizde yok bakalım napacaz birinci vitesde frenleyerek durduruyorum makineyi, neyse bir şekilde dönüşü yapacağım,geçerken seni arayacağım.selamlar _________________
Kayıt: Aug 05, 2008 Mesajlar: 1658 Nerden: Kuzey Ege OFFLINE
Tarih: Cmt Ağu 07, 2010 9:24 pm Mesaj konusu:
ENDUROCU53 demiş ki:
RİZE ister fırtınada ister baharda uğranılacak güvenli dost canlısı limanlardan biridir.sizlerle tanışmaktan mutlu olur keyifle yemek sonrası içeceğimiz çayı samimiyetimizle tatlandırabiliriz .
sizlerde bizler gibi aynı duygular içerisinde olursanız ben çayları söylüyorum şekeri olmaya hazırmısınız.
her şartlarda yolunuz ve bahtınız açık olsun
slm ve saygılarımla
sedat
0532 5656694
Yüreği güzel kardeşim dondurmalarını yedik teşekkür ederim bir ara çarşıyı gezmeye gitmiştik görüşemedik inşallah bir dahakine tanışırız.Bu gün rizeder üyelerinden Başaran bey,Şefik ustam isimlerini şu an özür dileyerek anımsayamadığım iki arkadaşla tanışdık ve mutlu olduk ,sağolsun Şefik ustam benim motorun arızası ile uğraştı ne gerekiyorsa yaptı Başaran kardeşde motorun testini yaptı lakin arıza devam ediyor yedek parça veya tamir takımı gerekiyor konu hakkında Şefik ustamı arayarak bilgi verdim bakalım pazartesiye konu netleşecek,duyarlılığın için teşekkür ederim ederim,tanışabilmek umuduyla.Selamlar _________________
Kayıt: Jun 21, 2008 Mesajlar: 519 Nerden: Ankara-Çayyolu OFFLINE
Tarih: Cmt Ağu 07, 2010 10:16 pm Mesaj konusu:
Umarim debriyaj ciddi bir sorun cikarmaz abi.
Bu arada bir aksilik olmazsa ben de sabah erkenden (pazar sabah 5-6 gibi) Bursa'dan Ankara'ya yola cikiyorum.
Aramayi dusundum ama saat gec olmus. Rahatsiz etmeyeyim dedim. _________________ BMW F650GS
05324625892
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız