Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Kayıt: Aug 05, 2008 Mesajlar: 1658 Nerden: Kuzey Ege OFFLINE
Tarih: Çrş Ağu 04, 2010 11:19 am Mesaj konusu:
matcam demiş ki:
Adnan abi yolun açık olsun, Artvin den aşağı ineyim bi de kars ı göreyim dersen çok sevinirim kazasız belasız
matcam merhaba sağolasın ,yolumuz Karsa bu gezide zamansızlıktan dolayı güç yalnız Karsı daha görmedim iyimi? inşallah sonraki gezilerde çıkıp geliriz tabiki tanışırızda. selamlar _________________
Adnan abi yolun açık olsun, Artvin den aşağı ineyim bi de kars ı göreyim dersen çok sevinirim kazasız belasız
matcam merhaba sağolasın ,yolumuz Karsa bu gezide zamansızlıktan dolayı güç yalnız Karsı daha görmedim iyimi? inşallah sonraki gezilerde çıkıp geliriz tabiki tanışırızda. selamlar
adnan abi, Kars ın en güzel zamanı şu an. bence şimdi görün kars ı hava serin, nem yok, dağ taş yemyeşil 35 derece sıcaklardan sonra iyi gelir serin hava
Kayıt: Jun 21, 2008 Mesajlar: 519 Nerden: Ankara-Çayyolu OFFLINE
Tarih: Prş Ağu 05, 2010 12:02 am Mesaj konusu:
Ah be Adnan abi Bursa'dan gececegini neden soylemedin sen bana? Tatilde oldugum icin forumlara da pek bakamadim. Bilseydim Bursa'dan gececegini karsilardim sizi.
Neyse artik Ankara'da karsilarim. _________________ BMW F650GS
05324625892
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız